ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2016 | 00:37

Απορία Τattoo

Καλησπέρα φίλοι και φίλες μου,Ονομάζομαι Αλέξανδρος και ειμαι 24 χρονών και θέλω να κανω τατουάζ στην περιοχή των πλευρών.Ουσιαστιακα μια φράση που θα ξεκιναει απο πανω προς τα κάτω..Αλλα μου είπαν ότι ο πόνος είναι αφόρητος.Πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλώΕπισης αν βάλω ξυλοκαίνη υπο την μορφή αλοιφής, ο πόνος ελαχιστοποιείται ή θα υπάρχει πρόβλημα κατα την σχεδίαση του τατουάζ? Περιμένω τις απόψεις Σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά!
3
 
 
 
 
σχόλια
υπαρχει μια τρομερη παρεξηγηση οσον αφορα τα τατουαζ.ναι μεν σε ορισμενα σημεια ειναι πιο επιπονο απο καποια αλλα,αυτο που παιζει κυριαρχο ρολο ομως ειναι το ποσο μεγαλο και "βαρυ" ειναι το σχεδιο.εαν θα εχει πολυ λεπτομερεια,σκιες,χρωμα.ουσιαστικα δηλαδη αυτο που κανει την διαδικασια επιπονη ειναι το ποσες φορες θα περασει η βελονα πανω απο τα ιδια σημεια.ε,τωρα με μια απλη φρασουλα δεν νομιζω και να τρελαθεις στον πονο.κ εν πασει περιπτωσει η ολη φιλοσοφια της δερματοστιξιας ειναι βασισμενη στο οτι πρεπει να πονεσεις για να αποκτησεις κατι εσαει.γεγονος που τεινουμε να ξεχναμε τα τελέυταια χρονια καθως η δερματοστιξια πλεον εχει γινει οχι απλως μοδα αλλα must για να μην μας πουν και φλωρους...μην αγχωνεσαι,δεν ειναι και κανενας αφορητος πονος,μα αν σε απασχολει τοσο,ισως πρεπει να ξανασκεφτεις αν το θελεις πραγματικα.
Καταρχάς, γιατί πρέπει να μας πεις το όνομά σου και την ηλικία σου;Δεύτερον, ναι, φυσικά και πονάει, είναι μια βελόνα που τρυπάει σιγά σιγά και συνεχόμενα την σάρκα σου.Αλλά ο καθένας έχει διαφορετική αντοχή στον πόνο. Το θέμα είναι πόσο το θέλεις εσύ το τατουάζ.
Scroll to top icon