ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2016 | 17:08

Εγώ, εσύ, η μάνα μου , η μάνα σου κτλ.

Πείτε με παράλογη, εγωίστρια ή όπως αλλιώς θέλετε, αλλά ειλικρινά σας λέω, από δω και πέρα στις σχέσεις μου δε θέλω να έχω καμιά απολύτως γνωριμία/επαφή με την οικογένεια του φίλου μου, όπως το ίδιο μακριά θα κρατήσω και την δική μου οικογένεια από αυτόν. Έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από μανάδες πρώην συντρόφων μου κι άλλα τόσα που μου 'χει δημιουργήσει κι η δική μου μάνα(χαρακτηριστικότατος τύπος κακιάς πεθεράς κι αυτή).Η πιο κραυγαλέα περίπτωση που 'χω βιώσει ήταν η μάνα του πρώτου μου αγοριού που γνώρισα στα είκοσί μου, η οποία ενώ με είχε δει μόλις μια φορά κι ενώ δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για μένα πλην του όνομάτος μου και το ότι ήμουν η κοπέλα του γιου της, με αποκαλούσε πίσω από την πλάτη μου "πουταναριό", ασχέτως που εγώ το .."πουταναριό" ήμουν ακόμα παρθένα και πριν από τον γιόκα της δε με είχε αγγίξει ούτε ο άνεμος, που λένε! Με τα πολλά πολλά, έμαθα τελικά ότι ο λόγος που με έβριζε ήταν επειδή, όπως η ίδια ισχυριζόταν, ξεμυάλισα τον 25χρονο γιο της κι ότι με τα γκομενιλίκια δε θα μπορούσε να αποδώσει καλά στις σπουδές του!Είναι ανεξέλεγκτη η επιρροή που μπορεί να δεχθεί το ζευγάρι από τις οικογένειές τους, όσο κι αν προσπαθήσει να τους θέσει όρια. Οπότε θεωρώ πλέον προτιμότερο κι ασφαλέστερο για τη εκάστοτε σχέση μου, να μην συναναστρέφομαι την οικογένειά του ούτε κι εκείνος την δική μου, ειδικά δε, από την στιγμή που δεν υπάρχουν στη μέση γάμοι/παιδιά ώστε να έχει λόγο η λοιπή οικογένεια ως προς την απαίτηση συναναστροφής μας μαζί τους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εσεις τα φρουτα που οταν ειστε 20 ακομα γνωριζετε μαναδες και γιαγιαδες εχετε ξεφυγει. Εγω ξερω οτι παλια γινοταν απο τη μερια του αντρα οταν αποφασιζε να σοβαρευτει (να γνωρισει την κοπελα στους γονεις του). Τωρα τα χετε ισοπεδωσει ολα, ε βαλτε και τους γονεις στα κρεβατια σας να σας λενε αν υπαρχει καλη διεισδυση ή πρεπει να ξαναπροσπαθησετε.
Πωωωωω σε νιώθω όσο δεν παιρνει!!εμμεις φτάσαμε σε αρραβώνα και η πρώην πεθερουλα έλεγε ότι με έβλεπε με άντρες να κάνω αίσχη ενώ εγώ ημουν στο κρεβάτι μας και κοιμόμουν!!!το θέμα όμως δεν είναι τι θα πούνε τα μελλοντικά πεθερικά...αλλά ο το παιδί τους που τους το επιτρεπει!!!
Δεν μπορείς να επιβάλεις σε κανέναν τι να πει και τι όχι! Οπότε το θέμα δεν είναι τι θα πουν "τα πεθερικά" αλλά τι λέει ο άμεσα ενδιαφερόμενος...
Scroll to top icon