ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2016 | 13:14

Ειμαι μονος

Δεν εχω φιλους, ουτε κοπελα. Δεν εχω παρεα να παω μια βολτα. Βαρεθηκα να γυριζω μονος. Ολοι αρχισαν να με αποφευγουν μολις πηραν αυτο που ηθελαν. Εχω και ενα προβλημα υγειας που μου εχει διαλυσει την ψυχολογια. Ηρθα στην Αθηνα. Πιστευα οτι θα κανω παρεες στη δουλεια και σιγα σιγα θα γνωρισω κοσμο. Δουλευω με κατι μπαρμπαδια, δεν μπορω να γνωρισω κοσμο στη δουλεια. Δεν μπορω να γνωρισω κοσμο γενικα, κανεις δεν θελει να κανει παρεα με καποιον που δεν εχει ηδη φιλους. Οπως και με τη δουλεια κανεις δεν σε προσλαμβανει αν δεν εχεις ηδη προυπηρεσια. Θελω να φυγω αλλα δεν εχω που να παω. Θελω φιλους.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δες τι δραστηριότητες έχει ο δήμος σου. Χορό; Φωτογραφία; Θεατρική Ομάδα; Κάτι. Από εκεί μπορείς εύκολα να γνωρίσεις κόσμο. Ή να αρχίσεις μια ξένη γλώσσα. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν δέσετε ως τμήμα και παρέα 1. θα έχεις κάνει μια αρχή και 2. θα έχεις μάθει κάτι χρήσιμο και διασκεδαστικό.
Scroll to top icon