ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2016 | 16:53

help me

Ειμαι 21 χρονων. Με την κολλητη μου γνωριζομαστε απο τοτε που γεννηθηκαμε. Γενικα και οι δυο ημασταν ντροπαλα κοριτσακια και για αυτο νομιζω ταιριαξαμε. Ωστοσο, μεγαλωνοντας εγω αλλαξα, ξεκινησα να κανω παρεες να βγαινω με αγορια( οχι τιποτα το ιδιαιτερο), εκεινη ομως εμεινε στασιμη. Μεχρι πριν λιγο καιρο, ειχε προχωρησει με καποιον μονο οταν ηταν μεθυσμενη σε παρτυ. Ουτε αλλες φιλες ειχε. Μονο εμενα. Τον τελευταιο καιρο ομως, μπαινοντας σε μια ιδιωτικη σχολη, γνωρισε καινουριες παρεες. Συγκεκριμενα αρχισε να βγαινει με καποιον. Στην αρχη χαρηκα παρα πολυ, μετα ομως νομιζα οτι την χανω και προσπαθουσα να κανω τα παντα για να μην συμβει αυτο. Ευτυχως αυτος αποδειχθηκε σκαρτος. Και εγω φυσικα της τον κακολογουσα πολυ(οχι οτι δεν το αξιζε). Αυτη συνεχιζει να ειναι κολλημενη μαζι του. Ειλικρινα ειναι πολυ μαλακας αλλα αλλου ειναι το θεμα. Ποιο ειναι το προβλημα μου? Τι να κανω για να μην ειναι κτητικη?
1
 
 
 
 
σχόλια
Με συγχωρείς που θα στο πω....αλλά αυτό δεν είναι φιλια...αυτό λέγεται εγωισμός από την μεριά σου.μήπως να δεις λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα...να δεις πως όπως έχεις εσύ την προσωπική σου ζωή...έχει και η<<φίλη>>σου την δικιά της;χαλάρωσε λίγο...και μην ξανακακολογησεις κάποιο αγόρι της φίλης σου Μόνο και μόνο επειδή τη θες κολλημένη πάνω σου όποτε σε βολεύει εσενα...Ενώ όταν είσαι με τον δικό σου σκοτιστηκες για αυτήν.να χαίρεσαι για αυτήν..Όχι μόνο με αυτήν!Καλό βραδάκι να εχεις!!!!!!!
Scroll to top icon