ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2016 | 19:45

Δεν ειστε

μονοι. Μην απελπίζεσαι οταν αισθάνεστε έτσι, άνθρωποι ειμαστε ολοι και καταλαβαίνουμε πανω κατω τι περνάτε. Και ειμαστε εδω να το περάσουμε μαζι. Ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός. Ενθαρρυντικό να το ακούς απο κάποιον 15χρονο που έχασε τη μητέρα του 10 μήνες πριν, κάτι θα ξέρει, δε νομίζετε; Θα τα καταφέρετε όλα. Σας στέλνω φιλάκια και μια αγκαλιά.ΥΓ: αν τα λάβετε τα φιλάκια θα ειναι αρκετα ανησυχητικό, απλά προειδοποιώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Λυπαμαι πολυ για την μητερα σου...Εγω εχασα τον πατερα μου 1 χρονο μετα την γενησση μου,εισαι τυχερος τουλαχιστον που εχεις αναμνησεις και δεν θα την ξεχασεις,εγω δεν θυμαμαι ουτε καν την εικονα του.Ομως οπως ειπες και εσυ ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος και θελω να πιστευω οτι ολα για καποιο λογο γινονται...Καποια στιγμη ειτε το θελουμε ειτε οχι με τον χρονο συνηθιζουμε σε αυτην την απωλεια και προχωραμε κανονικα στην ζωη μας.
Scroll to top icon