ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2016 | 00:04

Δεν το νομιζω

Είμαι 24 χρόνων έχω κάνει σεξ με 6 άτομα από παλιά και το αγόρι μου το αντιμετωπίζει σαν να έχω κάνει κάποιο έγκλημα. Εγώ πάλι όχι γιατί αν δεν είχα εμπειρίες δεν θα μπορούσα να τον επιλεξω και να ξέρω ότι μου αρέσει πραγματικά
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θεωρω κακο να ξερει το παρελθον σου -οπως και εσυ το δικο του- αρκει να μπορει να το διαχειριστει.Το προβλημα ξεκιναει οταν το χρησιμοποιει εναντιον σου!Το κορμι σου το διεθετες και θα το διαθετεις οπως σου αρεσει και σε ευχαριστει και κανεις δεν εχει δικαιωμα να σε προσβαλει για τις επιλογες σου -ποσο μαλλον το αγορι σου- επειδη πολυ απλα δεν τον αφορα.Αυτο που τον αφορα ειναι τι κανεις τωρα που εισαστε μαζι, ουτε το πριν ουτε το μετα!Και επισης δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις το παρελθον σου για να δικαιολογησεις οτι τελικα τον επελεξες.Δεν νομιζω να ειπες ποτε θα παω με τοσους (2,5,12,30 οσοι και να ηταν αυτοι, δεν εχει σημασια) ετσι ωστε οταν μου τυχει ο σωστος συντροφος να καταλαβω οτι ειναι σωστος και να μεινω με αυτον!Η εμπειρια σιγουρα βοηθαει αλλα δεν ειναι και αλανθαστη, αν οντως ηταν αλανθαστη τωρα θα ησουν με καποιον που δεν θα σε αντιμετωπιζε σαν εγκληματια λογω του σεξουαλικου σου παρελθοντος αλλα θα σεβοταν τις επιλογες που εκανες καποτε γιατι πολυ απλα θα καταλαβαινε οτι δεν του πεφτει λογος!Αυτα απο μενα και καλη τυχη! :)
Παιδια καλη και η απελευθερωση αλλα μην παμε στα ακρα.Δεν χρειαζεται να παμε με τριαντα για να μαθουμε το σωμα μας.Το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες βεβαια.Απο ενα σημειο και επειτα εξευτελιζουμε το σωμα μας .
Κάθεσαι και λες στο αγόρι σου με πόσους πηγές;για ποιο λόγο;Άμα στο ζήτησε ντροπή του.άμα του το πες από μόνη σου..τι να σου πω;την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι τέτοιο..πολύ απλά πες του...αν σου πω πως πήγα με έναν θα με πιστεψεις;ή αν σου πω πως πήγα με 10θα με αγαπήσεις λιγότερο;τι κάθεστε και λέτε ρε παιδιά.ο άλλος θα σε αγαπησει για το παρόν που του δίνεις όχι για το παρελθόν που ειχες.άντε μπράβο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon