ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2016 | 21:11

Θα δοθουν

λεει 30 εκατομ. ευρω στον ελληνικο στρατο για τη φιλοξενια προσφυγων. Εμενα γιατι με ξενιζει οτι αναλαμβανει ο στρατος τη διαχειρηση μιας ανθρωπιστικης κρισης; Γιατι εμενα δε μου κολλαει;Κανονιστε να δουμε στρατοπεδα συγκεντρωσης να τα φυλαει ο στρατος στην Ελλαδα. Κανονιστε.Αν γινει κατι τετοιο εμενα μπορειτε να με αποκληρωσετε, δε σας θελω για χωρα μου. Προτιμω τη Ζιμπαμπουε.
2
 
 
 
 
σχόλια
@ΠροφητηςΟι ανθρωποι αυτοι που αποκαλεις προσφυγομεταναστες ειναι ως επι το πλειστον προσφυγες πολεμου.Ξερεις πραγματικα τι σημαιναι αυτο?Μαλλον οχι, ουτε και εγω!Οποτε ας παρουμε τα δεδομενα:Ειναι ανθρωποι που η χωρα τους εχει γινει εμπολεμη ζωνη και πληρωνουν εκατονταδες δολλαρια κατα κεφαλην για να βαλουν σε μια βαρκα τα παιδια τους και να παρουν το ρισκο, οσο μεγαλο κι αν ειναι, για να σωσουν τις ζωες τους, αυτο λεγεται ενστικτο επιβιωσης.Και φυσικα αγαπητε μου δεν θελουν να μεινουν στη χωρα μας, να κανουν τι?Η Ελλαδα βρισκεται στα προθυρα της καταρρευσης, εδω οι Ελληνες φευγουν!Αλλα ακομα κι αν ηθελαν να μεινουν η χωρα μας δεν θα μπορουσε να τους απορροφησει.Και ναι αυτοι οι ανθρωποι εχουν φτασει στο σημειο να παιζουν ξυλο μεταξυ τους για να φορτισουν το κινητο τους, οταν πατησουν στερια, γιατι θελουν να παρουν τηλεφωνο την γυναικα τους να μαθουν αν ζει ή αν πνιγηκε στο Αιγαιο ή αν τελικα καταφερε να φτασει στη Γερμανια πχ. (και καποιοι Ελληνες στα νησια μας τους χρεωνουν 5€/ωρα για να φορτισουν το κινητο τους.)Ας μην εξαντλουμε ολη τη σκληροτητα μας πανω τους γιατι μιλαμε για ανθρωπους καθημερινους, που μεχρι πριν απο λιγο ειχαν σπιτι, σκυλο και αυτοκινητο -οπως εσυ και εγω- και τωρα εχουν βρεθει να κοιμουνται στα παγκακια της Βικτωριας ή στο χωμα της Ειδωμενης.Ειμαστε απο τις λιγες χωρες που δεχεται ακομα τους προσφυγες αυτου του πολεμου διαθετοντας οτι μεσα εχουμε ή οσα μας επιτρεπουν γιατι η βασικη διαφορα που εχουμε με τον Αχμετ και τον Χασαν -οπως τους λες- δεν ειναι η κουλτουρα αλλα το γεγονος οτι εγω ειμαι τωρα ξαπλωμενη στον καναπε μου, εχω την οικογενεια μου και την καθημερινοτητα μου με τα προβληματα της φυσικα -οπως και εσυ- και δεν πεφτουν βομβες πανω απο το κεφαλια μας!Βοηθαμε τον Χασαν γιατι ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση.Ελπιζω να μην συμβει αλλα αν καποια στιγμη γινεις εσυ ο Χασαν θα παρακαλας να βρεθει καποιος να σε βοηθησει.Και μια που το ριξαμε στον Σαιξπηρ:"Το λαθος, αγαπητε μου Βρουτε, δεν ειναι στα αστερια αλλα μεσα μας..."
Φανταζομαι γιατι ειναι η μονη οργανωμενη δομη τετοιας κλιμακας με ενιαια διοικηση. Με τους Δημους ειδες τι εγινε. Η πλειοψηφια αρνηθηκε/δεν ειχε δομες να αυνδραμει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon