Τίγρεις πεθαίνουν από την πείνα για να γίνουν τα κόκαλα τους συστατικό σε αφροδισιακό κρασί

Τίγρεις πεθαίνουν από την πείνα για να γίνουν τα κόκαλα τους συστατικό σε αφροδισιακό κρασί Facebook Twitter
Φωτο: Reuters
9

Ως συστατικό σε «αφροδισιακό κρασί» χρησιμοποιούνται σε περιοχές της Ασίας τα κόκαλα της τίγρης με αποτέλεσμα τα ζώα αυτά να εξολοθρεύονται για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Όπως αναφέρουν ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, oι τίγρεις πεθαίνουν από ασιτία ή εξολοθρεύονται προκειμένου τα οστά τους να αναμειχθούν με το κρασί που πωλείται προς 500 δολάρια το μπουκάλι.

Πολλοί Κινέζοι αλλά και πολίτες γειτονικών χωρών πιστεύουν ότι το κρασί αυτό θα αυξήσει την σεξουαλική τους δύναμη και θα τους κάνει πιο ισχυρούς.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, αυτή η αυξανόμενη ζήτηση έχει οδηγήσει σε αύξηση και των μονάδων εκτροφής τίγρεων στην Κίνα  και στις γειτονικές χώρες Λάος και το Βιετνάμ.

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές υπάρχουν περίπου 6.000 τίγρεις σε αιχμαλωσία στην Κίνα, αριθμός που  είναι περισσότερο από το διπλάσιο του αριθμού των άγριων τίγρεων στον κόσμο.

Η Κίνα έχει υπογράψει τη διεθνή συνθήκη άγριας ζωής, η οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της τίγρης,.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δασμοί Τραμπ φαίνεται πως βασίζονται σε υπολογισμούς τεχνητής νοημοσύνης

Διεθνή / Οι δασμοί Τραμπ φαίνεται πως βασίζονται σε υπολογισμούς τεχνητής νοημοσύνης

Ο διάλογος για την απαγόρευση των παραστάσεων με άγρια ζώα επανέρχεται με ένταση, ενώ φιλοζωικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο επισημαίνουν πως παρόμοια περιστατικά μπορούν να αποφευχθούν μόνο με την πλήρη κατάργηση των συγκεκριμένων πρακτικών.
LIFO NEWSROOM
Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Διεθνή / Eλάιζα Γουντ: «Οι απολαβές από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών δεν ήταν αρκετές για να ξεκουραστώ για το υπόλοιπο της ζωής μου»

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπρωταγωνιστές του, δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν τους μισθούς τους, με βάση του πώς πήγαιναν οι εισπράξεις
LIFO NEWSROOM
Ποια χώρα ξεπέρασε τη Γαλλία και αναδείχθηκε πιο ρομαντικός προορισμός της Ευρώπης - Ένα ελληνικό νησί στη λίστα

Διεθνή / Ποια χώρα ξεπέρασε τη Γαλλία και αναδείχθηκε πιο ρομαντικός προορισμός της Ευρώπης - Ένα ελληνικό νησί στη λίστα

«Για χρόνια, η Γαλλία θεωρούνταν το αποκορύφωμα του ρομαντισμού, αλλά τα πρόσφατα στοιχεία αποκαλύπτουν μια αλλαγή στην κατάταξη», έγραψε ο θεσμός υπεύθυνος για τη μελέτη
LIFO NEWSROOM
Σε κλίμα Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ απαγορεύουν από το προσωπικό τους στην Κίνα να έχει «ρομαντικές ή σεξουαλικές» σχέσεις με ντόπιους

Διεθνή / Σε κλίμα Ψυχρού Πολέμου, οι ΗΠΑ απαγορεύουν από το προσωπικό τους στην Κίνα να έχει «ρομαντικές ή σεξουαλικές» σχέσεις με ντόπιους

Οι αξιωματούχοι με προϋπάρχουσες σχέσεις με Κινέζους πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για εξαίρεση - Αν απορριφθεί, πρέπει να τερματίσουν τη σχέση ή να εγκαταλείψουν τη θέση τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Προτιμώ να "το" τάξω στη Παναγιά Κανάλα τη μεγαλόχαρη και να το στολίζω κρίνους! Ρε πάμε καλά που θα μας έρθει η "όρεξη" βασανίζοντας οποιοδήποτε ζωντανό? Τι αρρώστια ειν αυτή? Στο λαιμό να τους κάτσει!
Καλως η κακως αυτα γινονται παντου,απλα μας προκαλει εμας περισσοτερη εντυπωση επειδη για εμας η τιγρης ειναι εξωτικο ζωο.Και το σουβλισμα του αρνιου βαρβαρο εθιμο ειναι απλα σε εμας φανταζει ως κατι φυσιολογικο.
Το άρθρο αναφέρεται σε ένα ζώο που τελεί υπο εξαφάνιση...δηλαδή απειλούμενο είδος.. όταν εξαφανίζεται ένα ζώο απο τον πλανήτη σπάει η άρρηκτη αλυσίδα ζωής .. Κάθε είδος που χάνεται, παίρνει μαζί του και ένα κομμάτι της γενετικής και εξελικτικής ιστορίας εκατοντάδων χρόνων, πολύτιμη πηγή γνώσης για τον άνθρωπο ...δεν υπάρχει σύγκριση ούτε με τα μοσχάρια ούτε με τα αρνιά..
Άσε που το αρνί δεν το σουβλίζουμε ζωντανό. Δεν έχει καμία σχέση ούτε η σύγκριση αρνιού με τίγρη, όπως πολύ σωστά είπε η κατερίνα από πάνω, και καμία σχέση η σύγκριση σουβλίσματος μετά το θανάτωμα και βασανιστηρίου για αργό θάνατο. Αλλιώς, με τη λογική σου, και το κοτόπουλο που το κόβουμε κομμάτια και το μαγειρεύουμε είναι βάναυσο (hint: δεν είναι).
από έγκυρες έρευνες διαπιστώθηκε πάντως, οτί το καλύτερο αφροδισιακό βγαίνει από τα κόκκαλα ανθρώπων που πιστεύουν οτί τα κόκκαλα της τίγρης είναι αφροδισιακό... κυκλοφορήστε το μπας και πιάσει...