ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 23:31

Τη βοήθεια του κοινού!

Λοιπόν, δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Θα αρχίσω λοιπόν από το "δια ταύτα" : έχω μπλέξει εδώ και λίγο καιρό με μια παντρεμένη και τα συναισθήματά μου έχουν μπλεχτεί χειρότερα κι απ τα ακουστικά του MP3 (αυτά τα τελευταία τα ξεμπλέκω τουλάχιστον κάπου κάπου). Λονγκ στορι σορτ : Δουλεύουμε μαζί τους τελευταίους μήνες , κάποια στιγμή ξεκίνησε η γνωστή ιστορία με τα πειράγματα και το άτυπο φλερτ μεταξύ σοβαρού και αστείου , κάποια άλλη στιγμή αρχίσαμε να ανοιγόμαστε ο ένας στον άλλο , βγήκαμε 2-3 φορές , καταλήξαμε στο κρεβάτι (στον καναπέ για την ακρίβεια) κι απο τοτε δεν ξέρω τι μου γίνεται. Ή μάλλον ξέρω οτι έχω αρχίσει να κολλάω ενώ δεν πρέπει (εξίσου συνηθισμένη ιστορία με ο,τι δεν μπορείς να αποκτήσεις). Επίσης ξέρω οτι μου αρέσει υπερβολικά πολύ σαν γυναίκα (μολονότι ειναι μια δεκαετια μεγαλύτερή μου) , οτι η καθημερινότητα στη δουλειά έχει γίνει κόλαση λόγω του οτι προσπαθούμε ανεπιτυχώς να τηρούμε τα προσχήματα ενώ ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμεις κρυφο καμάρι , οτι αυτή η αγχωτική κατάσταση οταν ειμαστε μαζι μην μας δει καποιος δεν ειναι οτι καλύτερο για μενα και οτι εχοντας περάσει ολη μου τη ζωή σε σχέσεις θα δυσκολευτώ πολύ να προσαρμοστώ σε κάτι πιο ελεύθερο - μολονότι στην ουσία αυτό επιδίωξα αρχικά μιας και δεν θέλω να ακούω πλεον για δεσμεύσεις, αγάπες και λουλούδια. Φυσικά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς θέλει εκείνη από εμένα. Άλλες φορές νομίζω οτι θέλει απλώς ένα break (έχει κάνει κι άλλα πριν απο μενα κατα την διαρκεια του εγγαμου βιου της) κι άλλες είναι τόσο κτητική και συναισθηματική μαζί μου που μπερδεύομαι. Οπότε η ερώτηση είναι απλή : Τι στο διάολο να κάνω ; Να προσπαθήσω να το δω χαλαρά ; Να ακολουθήσω τα συναισθήματά μου κι αν καώ κάηκα ; Να παω να κλειστώ σε μοναστήρι να ησυχάσω απο τις γυναίκες ; :P Βοηθήστε με!!! (Αλλά please μην διαβάσω σχόλιο με ηθικοπλαστικά κηρύγματα. Τα μικροαστικά απωθημένα σας στην εκκλησία. Thanks)
3
 
 
 
 
σχόλια
Τωρα ετσι οπως τα εκανες καθεσαι και γραφεις ανωνυμη εξομολογηση για να ζητησεις γνωμες απο αγνωστους για ενα προβλημα που μονος σου δημιουργησες (εχει και η παντρεμενη ευθυνη αλλα σε εσενα απευθυνομαι αυτη τη στιγμη) και δεν θες να ειναι και ηθικοπλαστικου χαρακτηρα μην και σου χαλασει η τσακιση!Σοβαρα τωρα??
Scroll to top icon