ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2016 | 01:27

Σταματίστε να επενδύετε χρόνο σε άτομα που δεν το αξίζουν!

Είμαι ο Β (24), και σήμερα με χώρισε η κοπέλα μου (21) μετά από 6 χρόνια σοβαρής σχέσης και μετά από 8 χρόνια γνωριμίας!Well f**k! Ο λόγος; Γιατί λέει είναι νέα και νιώθει την επιθυμία να φλερτάρει και να ψαχθεί και γενικότερα να ζήσει την ζωή της! Μετά από 6 χρόνια το θυμήθηκε; Που μου έλεγε εμείς θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ μαζί και ΕΚΛΕΓΕ όταν έφευγα για 2 μέρες στο χωρίο! Ήρθα στην πόλη της για σπουδές γιατί πίστεψα στην σχέση αυτή.Την υποστήριξα στην τρίτη λυκείου! Εγώ την διάβαζα και όχι οι γονείς της.Την βοήθησα να διαλέξει την σχολή που της ταίριαζε! Την βοήθησα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της σχολής της!Και τέλος, της εξήγησα ότι πάσχει από διαταραχές διατροφής και μόνος μου την πήγα σε κέντρο θεραπείας και την υποστήριξα σε όλη αυτή την φάση!Τι κέρδισα εγώ από αυτή την σχέση; για να σκεφτώ... 2 γ***μενα χρόνια ψυχολογικής υποστήριξης για κρίσεις πανικού και αυτοκαταστροφικές τάσεις! +Μπονους τα ψέματα πως με αγαπάει, που μου το λέει ακόμα και τώρα μετά τον χωρισμό! + Τους τελευταίους μήνες μιλούσε καθημερινά με άτομα που την φλέρταραν με την δικαιολογία ότι θέλει να γίνουν φίλοι!Γι' αυτό φίλοι μου ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ να επενδύετε χρόνο σε άτομα που δεν το αξίζουν! Το έμαθα με το πολύ άσχημο τρόπο!I'm done! και αν το διαβάσει αυτό που γράφω τώρα, γιατί ξέρω ότι κατά καιρούς μπαίνει εδώ έχω να της δηλώσω δημοσίως: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ! Εύχομαι πραγματικά ο 40άρης που μιλάς να στα προσφέρει όλα αλλά αμφιβάλλω!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ότι κάνουμε για τον άλλον σε μια σχέση, το κάνουμε γιατί το θέλουμε. .χωρίς να περιμένουμε κάτι (ασχέτως αν γινεται ομως). .οι προθέσεις είναι αυτές. .δεν "μετραμε" ποιος έκανε τι & να συγκρίνουμε. .είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι λόγω της φύσης της σχέσης &το νεαρό της ηλικίας. .αλλά ήταν μια φυσιολογική εξελιξη..Μην κατηγορείς κάτι όμορφο που έζησες. .αξιοποίησε τις ωραίες στιγμές για την επόμενη σχέση. .χωρίς φόβο. .P.s.: Acid Queen εξαιρετική τοποθέτηση. .
Εχω μια απορια για τους σχολιαστες:Απο που προκυπτει το οτι η κοπελα ειναι με τον 40χρονο τυπο για τα λεφτα του?Δεν λεω οτι δεν συμβαινει καποιες φορες! Ρωταω απο που προκυπτει η βεβαιοτητα οτι α) ο συγκεκριμενος τυπος εχει λεφτα και β) η κοπελα ειναι μαζι του για αυτο το λογο?Δηλαδη δεν παιζει να εχει κανενα χαρισμα ο 40αρης??
Αυτη σημερα 21, μιλας για 8 χρονια γνωριμιας ηδη και 6 σχεσης που την χαρακτηριζεις σοβαρη. Μαλιστα ενα 13χρονο δηλαδη στα 15 του , γιατι αυτο βγαινει απο τα νουμερα που μας λες, αποφασιζει να κανει "σοβαρη" σχεση. Προσπαθω να μηνγελασω. Σχεση ζωης οπως θα την ηθελες εσυ. Το οτι θα σε αφηνε καποια στιγμη ηταν βεβαιο, γιατι ποια κοπελλα σημερα, θελει να παντρευτει και να περασει ολη την υπολοιπη ζωη της με αυτον που γνωρισε στα 13; Τωρα αν δεν ηταν ο 40αρης, θα βρισκοταν καποιος αλλος νεωτερος, αυτο ειναι βεβαιο.
Alien λες οτι ναναι.Προφανως και την αγαπουσε το παλικαρι,αλλιως δεν θα τα εγραφε ολα αυτα εδω μεσα.Μπορει και οι 2 να ειχαν τα ελαττωματα τους,απλα της κοπελιας της γυαλισε τωρα ο 40αρης που προφανως εχει μια αλφα οικονομικη ανεση,οποτε σου λεει τι να μου κανει το λαικο παιδι.Ποσες σχεσεις εχω ακουσει που ξεκινησαν μαζι απο πολλοι μικροι και εμειναν μαζι μεχρι το τελος...Αστην ρε φιλε εξομολογουμενε... οταν θα της δωσει ενα Χ ο 40αρης πιο μεγαλο και απο το κεφαλι της θα καταλαβει τι εχασε.
life is a bitch.κατ εμέ ήσασταν -στε μικροί ρε μαν για να λέτε για πάντα μαζί και άλλα τέτοια κλισέ, που ανεξαρτήτως ηλικίας είναι μπούρδες. 8 χρόνια γνωριμίας + 6 χρόνια δεσμού και είσαστε ακόμα στα 20 σας! λογικό δεν είναι κάποια στιγμή ένας από τους δύο να θελήσει κάτι άλλο; Μαν μου καταλαβαίνω την απόγνωση σου, το θυμό σου και όλο το παράπονο σου που βγάζεις, είναι λογικό. πάρε το χρόνο σου βρίσε την και ότι άλλο σου βγει, αλλά θα καταλάβεις στο άμεσο μέλλον πως σου έκανε μεγάλη χάρη γιατί και εσύ θα γνωρίσεις και άλλες γυναίκες και θα αποκτήσεις εμπειρίες να πεις ΝΑΙ thats the one.όσο για τον 40αρη κανά δυό κλάσικ γαμησάκια να κάνουν και στην ευχή του Παζούζου μετά. τι να προσφέρει αν ήταν να προσφέρει θα πρόσφερε σε γυναίκες 30+.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon