ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2016 | 12:06

Βουλιμία

Παιδιά καλημέρα. Χτες είχα ενα επεισόδιο υπερφαγιας μετα απο πολυ καιρό... Κατανάλωσα πανω απο 3000 θερμίδες, σημερα το στομάχι μου ειναι χαλια και οι τύψεις στο κόκκινο... Αν δε φάω τιποτα σημερα διορθώνω κατι; Αισθάνομαι απαίσια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πηγαινε σε ενα ειδικο και προσπαθησε να βρεις το πραγματικο προβλημα..να θυμασαι τα επισοδεια ειναι η εκδηλωση του προβληματος κ οχι το προβλημα αυτο καθε αυτο..μου πηρε τουλαχιστον 2μιση χρονια για να το συνειδητοποιησω..μη ταλαιπωτησε με διαιτες κ καθαρκτικα..βρες στη ψυχη σου τι σε εχει πονεσει κ βρισκεις διεξοδο στο φαγητο..μονο ετσι θα τελειωσεις με την παλιοτυποτενια τη βουλιμια..αν τελειωσεις
Μόνο με γυμναστική χάνεται το λίπος,όσο και να πεινάσεις το μόνο που θα καταφέρνεις ειναι να μπερδέψεις το μεταβολισμό σου και να χάσεις μυϊκή μάζα.
Ασε πισω σου το επεισοδιο, τωρα εγινε! Αν σημερα δεν φας τιποτα δεν θα το ισορροπησεις, το αντιθετο μαλιστα, ο μεταβολισμος σου θα θα χασει την ισορροπια του παντελως.Φαε κανονικα σημερα με προσοχη στις ποσοτητες και μην νιωθεις τυψεις!Ολα καλα :)
Scroll to top icon