Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notioanatolika.gr, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στην προπόνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως αθλητής του συλλόγου, ο οποίος δεν κατονομάζεται, επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή του (Βασίλης Ξεροβάσιλας), με τον οποίο είχε προσωπική διαφωνία, καθώς, όπως έγινε γνωστό, τον είχε αποπέμψει από την ομάδα για πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο παίκτης εμφανίστηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα, και ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή. Η κατάσταση δεν άργησε να «ξεφύγει», οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν και έπρεπε να παρέμβουν οι παρευρισκόμενοι για να τους χωρίσουν.

Η διένεξη είχε όμως και συνέχεια, αφού, τη στιγμή που όλοι θεώρησαν ότι το επεισόδιο είχε ξεθυμάνει, ο αθλητής έβγαλε πιστόλι απειλώντας τον Έλληνα τεχνικό! Στη θέα του όπλου επικράτησε πανικός, πολλοί τρομοκρατήθηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι έπεσαν πάνω στον «θερμόαιμο» και τον αφόπλισαν!

Το περιστατικό ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και την υποβολή μήνυσης του προπονητή στον αθλητή, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιβεβαιώνει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς για να τους καθησυχάσει.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια