ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2013 | 19:41

πιπες

εμενα δεν μ αρεσει να περνω πιπες. ειναι τοσο κακο πια?το αγορι μ με χωρισε γ αυτο.(δεν ειχαμε και καμια σοβαρη σχεση αλλα και παλι)
4
 
 
 
 
σχόλια
εγω μεχρι και την τελευταια μου σχεση δεν ειχα θεμα... με τον φιλο μου τωρα ομως μου βγηκε υπερβολικα προικισμενος για το αντικειμενικα μικρο στομα μου.. το αποτελεσμα ηταν να μου ερχεται αναγουλα! και παντα καθαρος και ξυρισμενος ειναι κι εγω το προσπαθω δεν λεω αλλα εχω φοβια στον εμετο και με το παραμικρο το αφηνω... ο καημενος υπο τον φοβο να δει το πουλι του στολισμενο με το περιοεχομενο απο το στομαχι μου και επιπλεον να χρειαζεται να παρηγορει εμενα για τη φοβια μου δεν το ζηταει πλεον... ξερει πως οοοοοοοοοοοοοοοταν μου ερθει η ορεξη θα παω για λιγο ισα ισα να τον ευχαριστησω... ειμαι δικαιη ομως! δεν μου αρεσει να με γλυφουν οποτε ειμαστε πατσι!!!
Είχα έναν παλιό γκόμενο για λίγο που δεν γούσταρε τις πίπες. Όχι μονο από μένα, γενικώς. Τον έστειλα γιατί εγώ τις απολαμβάνω και πολύ μάλιστα (δεν ήταν ο μονος λόγος, αποδείχθηκε γενικώς προβληματικός)Να σου δώσω το τηλέφωνο του αν θες.
Scroll to top icon