ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2016 | 01:54

Αν με γουσταρε???

Δεν θα εκανε και εκεινη μια κινηση???Οχι μονο χαμογελα,της εστειλα μηνυματα μου απαντησε αν ηθελε δεν θα μου εστελνε παλι εκεινη.Αλλες πως εστειλαν???Εχω και ενα εγωισμο δεν μπορω να στελνω συνεχεια,αλλα μαλλον δεν γουσταρεις......Οι συγκυριες αυτο δειχνουν.......Αυτο βλεπω γι'αυτο απο κοντα ειμαι νευρικος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Με πόσο διάστημα διαφορά στέλνεις; Γιατί αν στέλνεις κάθε μέρα και δεν έστειλε ούτε μια φορά, βγάζει κάτι αρνητικό. Αν δεν μιλάτε τόσο συχνά, ίσως φοβάται να στείλει αυτή. Πάντως γενικά υπάρχει φόβος καμιά φορά από τη πλευρά της κοπέλας... κάνε λίγο υπομονή, εφόσον λες απαντάει και σου χαμογελάει και δείχνει να είναι θετική. Και αν δεν κάνει καμιά μα καμιά κίνηση άφησε το να δούμε... αν δεν στείλει για βδομάδες, ε δεν. Σου εύχομαι να είναι απλά φόβος!!!
Οντως υπαρχει ο φοβος αλλα και ο εγωισμος,πολλοι φοβουνται πως αν στειλουν αυτοι πρωτοι ή πολλες φορες θα φανουν ευκολοι και ετσι το παιζουν δυσκολοι στις αρχες.Ομως οταν μιλανε για μερες και εχει σπασει λιγο ο παγος τοτε δεν ειναι λογικο να συνεχιζει να στελνει μονο ο ενας.Εγω πιστευω οτι η κοπελα απλα ειναι ευγενικη,απανταει και χαμογελαει απο ευγενεια επειδη εχει τροπους.
Scroll to top icon