ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2016 | 11:36

Είναι μισογύνης;

Αν ένας άντρας γουστάρει να βρίζει στο σεξ υπάρχει περίπτωση να είναι κρυφά μισογύνης; Είμαστε μαζί πολύ λίγο καιρό κι έχουμε κάνει σεξ μόνο 3 φορές και τη στιγμή της κορύφωσης του αρέσει να βρίζει... εμένα! (ευτυχώς όχι πολύ χοντρά) Δεν έχω πει κάτι σ' αυτό γιατί η αλήθεια είναι ότι δε με ενοχλεί, εξάλλου στα περισσότερα άλλα θέματα της σχέσης μας μου συμπεριφέρεται πολύ όμορφα (εκτός το ότι θέλει να μοιράζουμε το λογαριασμό όταν βγαίνουμε έξω...) αλλά κατά τ' άλλα περνάμε όμορφα, με κάνει να γελάω συνέχεια και κάθε φορά που μιλάω με κοιτάει έντονα στα μάτια με ενδιαφέρον και μ' αρέσει αυτό. Αλλά... ΑΛΛΑ. Τι κι αν οι βρισιές αυτές στο σεξ αποδειχθούν ως κάποιος έμμεσος τρόπος με τον οποίο θέλει να πει ότι μισεί τις γυναίκες; Τι κι αν με θεωρεί υποδεέστερη και το βγάλει αυτό σιγά-σιγά προς τα έξω στη σχέση μας; Ποιες είναι οι πιθανότητες; (συγχωρήστε με αλλά δε μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση)
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν δε σε ενοχλεί δεν είναι ανάγκη να το σκέφτεσαι, δεν είναι μισογύνης απλά ο καθένας φτιάχνεται διαφορετικά κατά τη διάρκεια του σεξ. Δε σημαίνει κάτι. Από την άλλη αν δε θέλεις να είναι σεξιστής και μισογύνης πρέπει κι εσύ να σταματήσεις να αναπαράγεις αυτά τα σεξιστικά πρότυπα. Το να περιμένεις να πληρώνει ο άντρας τον λογαριασμό πάντα είναι σεξιστική συμπεριφορά ακόμα κι αν σε βολεύει. Προσωπικά μου φαίνεται κάπως παράλογο.Αρα αν θέλεις να μη σε θεωρήσει κάποια στιγμή υποδεέστερή του πρέπει να συμπεριφέρεσαι ως ίση του.
Scroll to top icon