Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter
2

 

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Μετά τα καφέ όπου μπορείς να πάρεις μαζί το κατοικίδιο σου, εκείνα που διάφορα ζώα -γάτες, σκύλοι, κουνέλια κι άλλα πολλά- κάνουν βόλτα ανάμεσα στα τραπεζάκια σαν άλλοι πελάτες, ένα νέο είδος καφετέριας έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, αυτό όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου κάνοντας παρέα με έναν σκαντζόχοιρο.

Οι θαμώνες του καφέ "Harry" στο Τόκιο, λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο ζώο στην ιαπωνική γλώσσα, ήδη σχηματίζουν ουρές για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί με τους σχεδόν 30 σκαντζόχοιρους που κουλουριάζονται ή κοιμούνται μέσα στις γυάλινες δεξαμενές. 

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Το κόστος είναι 1.000 γιεν (περίπου 9 δολάρια) τις καθημερινές και 1.300 γιεν (12 δολάρια) τις ημέρες διακοπών για μια ώρα-προσεκτικού- παιχνιδιού και χαδιών με τα αγκαθωτά ζωάκια, που εδώ και πολύ καιρό πωλούνται ως κατοικίδια στην Ιαπωνία.

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Η Mizuki Murata, που δουλεύει εκεί και σε ένα ακόμη θεματικό καφέ με λαγούς στο ίδιο κτίριο, λέει πως το μαγαζί είναι πολύ δημοφιλές από τον Φεβρουάριο που έχει ανοίξει και πως πολύ συχνά οι πελάτες αναγκάζονται να περιμένουν στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά τους. "Θέλαμε να δείξουμε την γοητεία που έχουν οι σκαντζόχοιροι, οι οποίοι δίνουν την εντύπωση πως είναι πολύ δύσκολοι στο πως θα τους χειριστείς. Θέλαμε να καταρρίψουμε αυτήν την εικόνα αφήνοντας απλώς τους ανθρώπους να τους αγγίξουν" λέει η ίδια.

"Το πιο γλυκό πράγμα με τους σκαντζόχοιρους είναι να τους καταφέρεις τελικά να ξεδιπλωθούν και να σου δείξουν το πρόσωπό τους" καταλήγει. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Διεθνή / Πάπας Φραγκίσκος: Ανώνυμος «ευεργέτης» θα πληρώσει για την κηδεία του

Φωτογραφίες της τελετής επιβεβαίωσης του θανάτου του δόθηκαν στη δημοσιότητα - Σύμφωνα με τη διαθήκη του, ο πάπας Φραγκίσκος επιθυμούσε να ταφεί «χωρίς ιδιαίτερο στολισμό» αλλά με την επιγραφή «Franciscus»
LIFO NEWSROOM
Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

Διεθνή / Στη δικαιοσύνη το Χάρβαρντ: Κινείται νομικά κατά της κυβέρνησης Τραμπ για το «πάγωμα» κονδυλίων

«Η υπόθεση αφορά μια ευρύτερη προσπάθεια της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει το πάγωμα των κονδυλίων ως μοχλό πίεσης για να ασκήσει έλεγχο στις ακαδημαϊκές μας αποφάσεις»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ για Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός ας σε ευλογεί και μαζί εκείνους που σε αγάπησαν»

«Ήταν διαφορετικός από όσους προηγήθηκαν» ανέφερε με τη σειρά του και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, συνοδεύοντας την ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ με μία φωτογραφία τους
LIFO NEWSROOM