ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2016 | 18:25

ΈΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ

Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί τον τελευταίο ένα και πλέον μήνα με απασχολεί κάτι πολύ σοβαρό από συναισθηματική άποψη. Έχω γνωρίσει ένα παιδί μέσω chat μιλάμε καθημερινά πολλές ώρες και περνάω τέλεια μαζί του ,με κάνει να γελάω και εγώ αυτόν το ίδιο. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε βρεθεί ποτέ απο κοντά. Πάντα μου λέει πως του αρέσω πολύ και να βρεθούμε. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα μου είχε δώσει τελεσίγραφο να του απαντήσω που κάτι φυσικά δεν έκανα. Έκανε δύο μέρες να μου μιλήσει μετά από αυτό και του έστηλα μήνυμα στο facebook ζητώντας του συγγνώμη την οποία αποδέκτηκε. Τώρα έχουμε αρχησεί να μιλάμε πάλι αλλά μέσα στο Σ/Κ πρέπει να του πω αν θα βρεθούμε ή όχι και από κοντά. Το προβλημά μου δεν είναι αν θέλω και εγώ να τον δω από κοντά αλλά δεν του έχω πει κάτι τόσο καιρό, πως δεν ζω στην πόλη που ζει εκείνος. Φοβάμαι να του το πω .... δεν ξέρω πως να το χειρηστώ. Θέλω να διευκρινήσω ότι ποτέ δεν του είπα οτι είμαι από την ίδια πόλη με αυτόν. ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μιλάς με έναν άνθρωπο εδω και ενα μήνα περίπου, πολλές ωρες όπως λες και δεν σε έχει ρωτήσει που μένεις; και όλες οι συζητήσεις περί συνάντησης δεν είχαν ως θεμα την τοποθεσία; λιγο περίεργο μου φαίνεται.
Scroll to top icon