ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2016 | 15:59

Ελιες

Ειμαι αγορι 17 χρονων και εχω πολλες ελιες στην πλατη και γενικοτερα στο σωμα. Το θεμα ειναι οτι βλεπω τους αλλους φιλους μου και δεν εχουν σχεδον καμια και ντρεπομαι να βγαλω την μπλουζα στην παραλια. Οι γονεις μου παντως δεν μ αφηνουν να τι αφαιρεσω ολες η εστω τις περισσοτερες γτ θεωρουν οτι παρεμβαινω στη φυση. Πηγα σε δερματολογο ιδιωτικο και μου ειπε οτι μονο μια μπορε να ειναι επικινδυνη και να την αφαιρεσουμε αλλα για τις αλλες δεν ρωτησα ουτε τιμη ρωτησα. Θελω να τις αφαιρεσω για καθαρα αισθητικους λογους. Τι προτεινετε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα αφαιρεσε εκεινη που ειναι επικυνδινη..ρωτα και μια τιμουλα και αν ειναι ολα οκ και σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα,αφαιρεσε τες..
Σώπα καλέ!! Μάλλον είσαι σε μικρή ηλικία ε?? Εγω να δεις πόσες έχω και είμαι και γυναίκα. Μικρότερη ένιωθα πάρα πολύ αμήχανα. Μετά τα 25 μου αρκούσε απλά η υγεία μου, οπότε δεν με ένοιαζε.. Άσε που είναι ένας λόγος να σε προσέξει περισσότερο μια γυναίκα απ' τον ήλιο βάζοντας σου συνέχεια αντηλιακό.. ;) Οι ελιές είναι το τελευταίο που μας χαλάει να ξέρεις.. Άντε, καλό καλοκαίρι!!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon