ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2016 | 18:44

Τι φάση ρε αγόρια?

Δε φτάνει που δεν μας την πέφτετε αλλάζετε και πεζοδρόμιο άμα δείτε καμιά κοπέλα. Εντάξει φοβάστε τις χυλόπιτες, αλλά δεν θα πρεπε, είναι στη φύση σας να τρώτε χυλόπιτες, μια γυναίκα πρέπει μόνο να διαλέγει και οι άλλοι να σφάζονται στα πόδια της που λέμε!
5
 
 
 
 
σχόλια
"Είναι στη φύση σας να τρώτε χυλοπιτες"Από πότε είναι στη φύση μας και δεν το ξέρω?Εχω δωσει αρκετές χυλοπιτες σε κοπελες που δεν μου αρεζαν (με ευγενικό τρόπο πάντα) και σε πληροφορώ ότι δεν είναι στη φύση του άντρα μόνο να τρώει χυλοπιτες αλλά και να δίνει όπως ακριβώς και μια γυναίκα.Για μια γυναίκα σαν εσένα δεν θα έδινα δεκάρα όσο όμορφη και να ησουν,κατι τετιες συμπεριφορές με απωθούν όσο δεν φαντάζεσαι! Δεν γουστάρουμε να ασχολούμαστε με γυναικες που νομίζουν ότι μπορούν να έχουν όποιον θέλουν και ότι θέλουν επειδή απλά έχουν ομορφιά και ειναι "γυναίκες".Αν δεν αλλάξεις τρόπο σκέψης μια ζωη με μ@λ@κες θα μπλέκεις,μην κλαιγεσαι μετά όταν καταλαβεις οτι σε θέλουν μόνο για σεξ!
"είναι στη φύση σας να τρώτε χυλόπιτες, μια γυναίκα πρέπει μόνο να διαλέγει και οι άλλοι να σφάζονται στα πόδια της"....αντιλήψεις σαν και αυτή είναι η ρίζα πολλών πολλών κακών. Σου εύχομαι μονάχα να έχεις πάντα την ευκαιρία να "διαλέγεις" και να "σφάζονται στα πόδια σου", γιατί πολλές γυναίκες δεν την έχουν. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά τα cougarιλίκια στα 60+, που θα έχεις πια συνειδητοποιήσει πώς έχει το παιχνίδι, είναι λίγο για γέλια!
Scroll to top icon