ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2016 | 23:36

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Απο που να ξεκινήσω, Γεννήθηκα το 1992 αγορι, αλλά απο μικρή ηλικία ένοιωθα κάτι να αλλάζει μέσα μου... , πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια μιας και είχα μια θυληπρεπή συμπεριφορά .. Ξεκίνησα να έχω ως gay ερωτικές επαφές απο τα 16..ολοκληρωμένα στα 18..στην οικογένεια coming out έκανα στα 15 αν και το είχαν καταλάβει απλά δεν ήθελαν να μου μιλήσουν γι' αυτό..πίστευαν θα το ξεπεράσω.. Πέρασα σε μια καλή σχολή στην Αθήνα και άρχισα να κάνω μια καινούργια αρχή.. Μου άρεσε το θυληκό στοιχείο πάνω μου και ξεκίνησα να φοράω γυναικεία ρούχα (crossdressing) και σε λίγο χρονικό διάστημα φορούσα μόνο γυναικέια ρούχα.. Εδώ και 4-5 χρόνια είμαι έτσι και το έχω συζητήσει με τους φίλους μου..και νοιώθω όσο περνάει ο καιρός μια δυσφορία μέσα μου..Δεν μπορώ να αναπνεύσω... Στους γονείς μου δεν το έχω αναφέρει ( οτι θέλω να γίνω τρανσεξουαλ) γιατί θα τους στεναχωρήσω.. Πλέον σκέφτομαι και θέλω να αλλάξω , να ξεκινήσω ορμονοθεραπεία (με οιστρογονα και αντιαδρογόνα) αλλά δεν έχω παει σε κάποιον ενδοκρινολόγο και αν πάω θα με θεωρεί τρελό..! Απο την άλλη δεν μπορώ να ξεκινήσω απο δική μου άποψη τις ορμόνες, υπάρχουν παρενέργειες..Αν υπάρχει κάποια βοήθεια πάνω στο θέμα μπορείτε να το αναφέρετε..! Ευχαριστώ...!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Τη σεξουαλικοτητα την καταλαβαινω ,σαν σεξουαλικο ον κι εγω με ορμες κλπ .Το να μην νοιωθεις ομως οτι το φυλο σου συμπορευεται με τη φυση σου,αυτο ειναι κατι που δεν το εχω νιωσει και μου φαινεται τρομερο.Καλη δυναμη και στο να το πεις και στο να το κανεις.Βασικα καλη δυναμη στο να κανεις καθε τι που θα σε κανει ευτυχισμενο ανθρωπο!
Η διαδικασία αλλαγής περιλαμβάνει τρια στάδια με τελικό την μη αναστρέψιμη χριρουργική επέμβαση. Η πρώτη κίνηση είναι η ψυχολογική-ψυχιατρική παρακολούθηση, η οποία πέρα απο το στήριγμα που σου προσφέρει σου δίνει και το παραπεμπτικό για ορμονική θεραπεία. Εξειδικευμένος (κατά προτίμηση) ενδοκρινολόγος σε αναλαμβάνει και προχωράτε στην ορμονική θεραπεία, η οποία πλεον στην ελλαδα συνταγογραφείται (ιδιαίτερα σημαντικό μιας και δεν είσαι ακόμα έτοιμος να συζητήσεις με γονείς και να ζητήσεις χρήματα). Να γνωρίζεις πως η σωστή διαδικασία, χωρίς να επιφέρει τρομακτικούς κινδύνους στην υγεία σου διαρκεί 2-3 χρόνια. Από τη στιγμή που είσαι στην Αθήνα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού στο Αιγηνιτιο που έχει εξειδικευμένο τμήμα να πάρεις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου. Σου εύχομαι καλή δύναμη στο ταξίδι που ίσως ξεκινήσεις!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon