ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2016 | 22:40

ποιοί άντρες σας κάνουν να νιώθετε έτσι?

Θέλω να είμαι ο τύπος που κ@υλώνει τις κοπέλες και θέλουν να κάνουν σεξ μαζί του...Κορίτσια ποιοί άντρες σας κάνουν να νιώθετε έτσι?
7
 
 
 
 
σχόλια
σιγά που θα έλειπε και ο εξυπνάκιας από την κουβέντα...απορώ πόσο ηλίθιοι είστε όσοι δίνετε θετικές ψήφους σε κάτι τέτοια σχόλια.στη ζωή δηλαδή δεν πρέπει ν' ασχολούμαστε με την κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών μας επειδή δεν είναι "μεγαλεπήβολο σχέδιο"?ή αν θέλεις να έχεις "μεγαλεπήβολα σχέδια", θα πρέπει να κάνεις αποχή από το σεξ?οι "σοβαροι" άνθρωποι με "μεγαλεπήβολα σχέδια" δεν ασχολούνται με το σεξ ε?
Πολυ ωραια, θα σου εξηγησω λοιπον τι εννοουσα και θα δεις οτι δεν ειχα καμια διαθεση να το παιξω εξυπνακιας. Φυσικα και το σεξ ειναι πολυ βασικο στη ζωη μας. Απολυτα θεμιτο λοιπον να ασχολειται καποιος με αυτο και να θελει να ικανοποιησει τον εαυτο του και τον συντροφο του.Ομως, αν καταλαβα καλα, εσυ ρωτας κατι αλλο. Αυτο που θελεις να μαθεις ειναι ποια συμπεριφορα θα κανει τις γυναικες να σε ποθουν ετσι ωστε να θελουν να κανουν σεξ μαζι σου. Και παμε τωρα στο "μεγαλεπηβολος". Μεγαλεπηβολος σημαινει κατι που δεν ειναι ευκολο να πραγματοποιηθει. Και παμε παλι σε αυτο που ρωτας. Ειναι ποτε δυνατον ολες οι γυναικες να ελκονται απο την ιδια συμπεριφορα; Δεν εχουμε βγει ολοι οι ανθρωποι απο το ιδιο εργοστασιο. Συνεπως δεν μπορουμε να κανουμε γενικευσεις και να βαζουμε τα παντα σε καλουπια. Η ερωτηση που εκανες λοιπον εμπιπτει στην ιδια κατηγορια που βλεπω συχνα να παιζει εδω μεσα: του τυπου "αγορια σας αρεσουν οι γυναικες με μεγαλο ή μικρο στηθος;". Δεν υπαρχουν γενικευσεις στα γουστα! Ας το καταλαβουμε επιτελους. Κατι που καποιος βρισκει ελκυστικο, καποιον αλλον τον απωθει.Επομενως η λεξη που χρησιμοποιησα εχει την εννοια του απραγματοποιητου. Φυσικα, ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει ονειρα στη ζωη του και κανενας δεν εχει το δικαιωμα να του το στερησει αυτο. Καλο ειναι ομως να γνωριζουμε τα ορια μας για να μην απογοητευομαστε στην πορεια.
Αυτοί που ξέρουν τι τους γίνεται, δεν είναι ανασφαλείς και ξέρουν τι και ποια ακριβώς θέλουν...Γιατί να θες να σε θεοποιήσει κάποια που εσύ θα την έχεις μόνο για ενα κρεβάτι;
Scroll to top icon