ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2016 | 22:31

αντισυλληπτικα προφυλακτικό και εγκυμοσύνη

Καλησπέρα! Παίρνω εδώ και 6 μήνες αντισυλληπτικα. Πριν μερικές μέρες έκανα έρωτα με το αγορι μου κ ένω είχαμε βάλει και προφυλακτικό αυτό έσπασε και το αγορι μου τελείωσε μέσα μου. Πόσο πιθανό είναι να έχω μείνει έγκυος ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Ειλικρινα αυτο δεν το κατανοω....γιατι να απευθυνθει καποιος/α για θεματα υγειας εδω μεσα? Με την ελπιδα να το διαβασει καποιος/α επαγγελματιας υγειας? Και αντε και υπαρχει και το ειδε ...ποσο αξιοπιστη μπορει να ειναι μια τετοια πληροφορια...Κοριτσι μου καλο κλεισε ενα ραντεβου με το γιατρο σου και ακολουθα τις οδηγιες του σε παρακαλω...Δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα ....δεν ψαχνεις ψυγειο να αγορασεις ...παιδι μπορει να φερεις στο κοσμο....
Τα αντισυλληπτικα ειναι για να μη μεινεις έγκυος και αν δεν εχεις παραλείψει καποιο πολύ δυσκολο να μείνεις έγκυος. Διαβασε τις οδηγίες χρησεις των χαπιων και θα σου λυθουν οι απορίες.
Κατα πασα πιθανοτητα οχι. Ηρεμησε.Σημειωτεον ο γυναικολογος μονο κατευθυνση μπορει να δωσει (αυτο που σου ειπα ηδη δλδ ή χαπι επομενης μερας). Επιστημονας ειναι, δεν ειναι μαντης. Πριν την καθυστερηση περιοδου σου δεν μπορει να βρει αν εγκυμονεις.
Scroll to top icon