ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2016 | 13:45

Μήπως το μετάνιωσα, τελικά;

Το περσινό καλοκαίρι γνώρισα ένα παιδί, τι να λέμε τώρα:ψηλός, μελαχροινός, πρασινομάτης, με απίστευτο χαμόγελο και κοιλιακούς και πρόσωπο καταπληκτικό... Υπήρχε ένα φλέρτ μεταξύ μας, ώσπου απο ένα σημείο και μετά ή θα προχωρούσε σε κάτι άλλο ή θα ξεκόβαμε... Αφού το φλέρτ προχωρούσε και φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο, ουσιαστικά μου ξεκαθάρισε(και αυτό είναι τιμή του που δεν μου είπε ψέματα για να με ρίξει) πως αν το σεξ μεταξύ μας είναι πολύ καλό, υπάρχει και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μια σχέση μαζί μου, αν οχι τότε θα βγαίνει και με άλλες..Ενώ υπήρχε κάποια χημεία, μπορούσαμε να πούμε και 5 πράγματα παραπάνω, απλά αρνήθηκα και έφυγε ο ένας απο την ζωή του άλλου..Τώρα σχεδόν 1 χρόνο μετά, εγω παραμένω μόνη μου και χωρίς να έχω κάνει κάτι ερωτικό και τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία και δεν το δοκίμαζα μαζί του.... Βλέπετε οι ανασφάλειες που είχα και έχω, σχετίζονται και με το σεξ οτι δηλαδή δεν μπορώ να ικανοποιήσω κάποιον άνδρα και έτσι αρνήθηκα επειδή ήξερα οτι δεν θα γίνει τίποτα παραπάνω μιας και το είχα σίγουρο οτι θα ξενέρωνε μαζί μου στο τομέα αυτό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Τιμή του θα ήταν, αν σου έλεγε εξ' αρχής ότι δεν τον ενδιαφέρεις καθόλου παρά μόνο σεξουαλικά. Είτε έκανες καλό σεξ, είτε όχι, αυτός και πάλι θα πήγαινε με άλλες. Επιτέλους ξεχωρίστε την τιμιότητα από την ατιμία.
Τιμη του ηταν που σου ειπε οτι ΑΝ ησουν καλη....ΙΣΩΣ κανατε σχεση?!! Απο οντισιον περνουσες?Να μου πεις μπορουσε να ηταν και χειροτερα, να στο εσκαγε μετα το παραμυθι..οποτε παλι καλα να λεμε (?)Παντως αυτο που κατω απο την ετικετα 'ημουν ξεκαθαρος εξαρχης' μπαινει καθε πιθανο σεναριο βολεματος..πολυ με εκνευριζει τελευταια!!!
Το ένστικτό σου μάλλον λειτούργησε και το άκουσες. Και μπράβο και μη μετανιώνεις. Δηλαδή τί? Αν δεν ήταν καλό το μεταξύ σας σεξ, θα πήγαινε και μαζί σου και με άλλες? Κι αν ναι, εσύ δεν θα μπορούσες να του προσάψεις κάτι γιατί αυτός "ήταν ξεκάθαρος μαζί σου από την αρχή". Κι αν από την άλλη ήταν καλό "υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνουμε σχέση"?? Είμαστε σοβαροί?Ναι το σεξ είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μία σχέση, και ναι μπορεί να την καθορίσει, αλλά αυτό που έκανε ο τύπος εμένα μου βρομάει. Για μένα δεν ήταν καθόλου τιμή του που είπε κάτι τέτοιο. Σαν να ήθελε να έχει τα νώτα του καλυμμένα από πριν, μου φαίνεται.
Scroll to top icon