ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2016 | 01:24

Καπου,καποτε πρέπει να το πω...

Είμαι ομοφυλόφιλος.Το ξερω απο τα πρώτα χρονια της ζωής μου.Χτυπούσε η καρδιά για άλλα αγοράκια,αλλά το κρατούσα και το κρατάω μέσα μου.Και φτάνω τώρα στα 20 μου,φοιτητής οχι αρκετά κοινωνικός και μόνος.Νομίζω αξίζω και γω μια δόση ευτυχίας σ'αυτή τη ζωη..Το θεμα είναι οτι δε νιώθω ωραία με το θέατρο που κανω μπροστα στους γονείς μου και οχι μονο.Στην εφηβεία μου μέχρι και στρειτ τσοντοπεριοδικα έκρυβα στο δωματιο μου σε εμφανες σημείο ωστε να θολωσω τα νερα.Αλλα πρεπει να τους το πω πλέον.Οχι γι'αυτούς,αλλα για μενα,που δε μπορω να προσποιουμαι κατι διαφορετικό του εαυτού μου.Ευτυχως στην Αθήνα οπου μένω μπορω να ειμαι ο εαυτος μου σε αρκετα gay bars κτλΘελω να ξεκινήσω απο καποιο φιλικο πρόσωπο αν και χλωμό το κόβω δεν έχω πολλούς..Αμα κανω την αρχη,ξερω οτι μπορώ να κανω τα παντα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Να μιλήσεις για αυτό που είσαι! Η σεξουαλικότητα μας αποτελεί μεγάλη μερίδα αυτού που είμαστε! Οι γονείς σου σε αγαπάνε γιατί είσαι αυτός που είσαι,το παιδί τους! Δεν σου λεω πως εξ αρχής θα είναι εντελώς εντάξει με αυτό λόγω κουλτούρας αλλά σύντομα θα το χωνέψουν και η σχέση σας θα είναι όπως πριν! Άλλωστε όλοι οι γονείς θέλουν την ευτυχία των παιδιών τους! Και εσύ πρέπει να ζείς στα φανερά!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon