ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2016 | 02:46

αραγε...

Αραγε,εχει υπαρξει η στιγμη που μια γυναικα ξερει τι θελει? τι χρειαζεται? η εστω κατι..να μας δωσει ενα στοιχειο..μην μας γαμαει στα σαγαπω κ σαγαπω κ σε λατρευω κ σε θελω κ μετα οταν το ξεκαθαριζουμε κ το λεμε με ολο μας το ειναι τη ψυχη και την καρδια να μας λεει...εε δεν ξερω αμα νοιωθω το ιδιο....πες μ την δενεις χειροποδαρα κ την κλειδωνεις σε ενα υπογειο μετα?? η εγω τα χανω σιγα σιγα?
5
 
 
 
 
σχόλια
ούτε δενεις χειροποδαρα ούτε κλειδωνεις ανθρώπους σε υπόγεια!Επειδή όλοι οι άνθρωποι είμαστε αναποφάσιστοι σε κάποια φάση της ζωής μας, με οποιονδήποτε τρόπο,άφησε την να το σκεφθεί σοβαρά και να αποφασίσει τι πραγματικά πιστεύει.Αν δεν κατασταλάξει γρήγορα προχώρα αλλού.
Οι γυναίκες ΠΑΝΤΑ ξέρουν τι θέλουν και τι δε θέλουν. Απλά, δεν είναι ξεκάθαρες από ανασφάλεια (όπως και οι άντρες βέβαια πολλάκις). Και όταν δεν θέλουν κάτι από σένα, είναι απλά γιατί κατά βάθος δε θέλουν εσένα και λένε άρες μάρες κουκουνάρες δείχοντας αναποφάσιστες και μπερδεμένες. That's all.
Επαναπροσδιόρισε τα κριτήρια σου ως προς την επιλογή συντρόφου. Μιλάς πολύ απόλυτα (αν δεν ειναι μεμονωμενο) και μάλλον κάτι εσυ κανεις λάθος.Αν παλι είναι μεμονωμένο περιστατικό, κακόπεσες και τρέξε να γλιτωσεις!
Scroll to top icon