ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2016 | 16:27

Eιλικρινά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είναι σοβαρό και θέλω αντικειμενικές γνώμες.

Είμαι εδώ και 4 χρόνια με έναν υπέροχο άντρα αυτός είναι 31 και εγώ 27. Ταιριάζουμε, περνάμε τέλεια μαζί, το σεξ είναι φανταστικό, έχουμε μοιραστεί πολλά μαζί, με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω. Πριν λίγο καιρό αρραβωνιαστήκαμε και είμαστε πολύ ερωτευμένοι. Γενικά καυγάδες και διαφορες δεν έχουν λείψει από την σχέση μας, αλλά μέχρι στιγμής ποτέ , ποτέ όμως δεν μου είχε φερθεί άσχημα.Πριν ένα μήνα, έγινε μια παρεξήγηση, γιατί όλα τα σημάδια έδειχναν πως είχα κάνει κάτι πολύ χοντρό που δεν έκανα. Τσακωνόμασταν επί ώρες. Σε κάποια φάση του μίλησα πάρα πολύ άσχημα και είπα πράγματα που δεν τα εννούσα μόνο και μόνο για τον πειράξω, αυτός πολύ ήρεμα μου ζήτησε να φύγω πήγε στάθηκε στο παράθυρο και κοίταζε έξω. Εγώ τον αγνόησα, πλησίασα και συνέχισα, αυτός τότε γύρισε, με κόλλησε στο τοίχο και μου έριξε ένα χαστούκι.Δεν ήξερα από που μου ήρθε, τα μάτια του ήταν λες και είχε δαιμονιστεί. Μόλις κατάλαβε τι έκανε, άρχισε να κλαίει και να ζητάει συγγνώμη . Εγώ έφυγα τρέχοντας και τον απέφευγα εντελώς για μια εβδομάδα. Μετά κανονίσαμε να πάμε κάπου έξω να μιλήσουμε. Του εξήγησα αυτά που θα πω και σε εσάς τώρα...Λοιπόν μεταξύ μας δεν είχαμε ποτέ άμυνες, τον εμπιστευόμουν και ένιωθα ασφαλής δίπλα του. Ένιωθα πως ότι και αν μου συμβεί θα είναι εκεί να με βοηθήσει .. . Τώρα αμφιβάλλω και φοβάμαι. Δεν φοβάμαι τόσο αυτόν όσο τον εαυτό μου, δηλαδή πως θα με μπλέξω σε μια πολύ άσχημη κατάσταση αν δεν απομακρυνθώ. Το πιο πιθανόν είναι να μην ξανασυμβεί αυτό γιατί αν τα ξαναβρούμε θα είμαστε και οι δύο πιο προσεκτικοί, αλλά φοβάμαι πως αν επαναληφθεί δεν θα καταφέρω να τον αφήσω. Ακόμα εκτός του ότι θα δυσκολευτώ να τον ξαναεμπιστευτώ αν του δώσω την ευκαιρία που μου ζητάει, αναπόφευκτα θα σκεφτεί , την χτύπησα και είναι ακόμα εδώ, τι είδους μυνληματα στέλνει αυτό; Του τα είπα όλα αυτά και τώρα που το σκέφτηκα έκανα μπούρδα που ήμουν τόσο ανοιχτή. Αυτός μου μου είπε πως ντρέπεται πάρα πολύ , πως αυτό που έκανε ήταν εντελώς άνανδρο και υποσχέθηκε πως δεν πρόκειτε να ξανασυμβεί κλπ κλπ κλπ. Δεν έγινε καθόλου πιεστικός, ούτε προσπάθησε να με πείσει για κάτι. Ξέρει τα κουμπιά μου και θα μπορούσε να γίνει χειριστικός κάνοντας κίνηση να με φίλησει ή ρίχνοντας το στο δράμα. Δεν το έκανε αν και πήγα προετοιμασμένη να αποφύγω τέτοια κόλπα. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον χωρίσω ή όχι. Πρώτον είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που ξέρω, δεύτερον αν μου είχε μιλήσει κάποιος τόσο απαίσια θα τον είχα χαστουκίσει πολύ νωρίτερα απλά το γεγονός πως αυτός είναι ο άντρας περιπλέκει την κατάσταση, θέλω να πω αν τον είχα χαστουκίσει εγώ που το έχω κάνει στο παρελθόν τώρα θα κανονίζαμε που θα πάμε άυριο. Ακόμα έκανε προσπάθεια να το αποφύγει ενώ εγώ έπαιζα επίτηδες με τα νεύρα του. Λοιπόν έχουν βάση οι φόβοι μου; Τι να κάνω; Καλή ανάσταση..!
10
 
 
 
 
σχόλια
Το να βουλώσεις το στόμα του άλλου με την βία, να επιβληθείς με λίγα λόγια, είναι κατακριτέο σε οποιαδήποτε περίπτωση. Δείχνει άνθρωπο που αδυνατεί να επικοινωνήσει και να διαχειριστεί καταστάσεις. Εσύ, όπως κι αυτός, έχετε πέσει στην ίδια παγίδα. Αν βλέπετε τη σχέση σας σοβαρά πρέπει να δουλέψετε πάνω στις αντιδράσεις σας, πρέπει να λύσετε τα προβλήματα επικοινωνίας, οι συχνοί καυγάδες, τα λόγια που λέγονται για να πληγώσουν και τα χαστούκια που τα σταματούν δεν είναι δείγματα υγειούς σχέσης ή ανθρώπων που είναι σε θέση να συνάψουν μια υγιή σχέση. Αν επιλέξεις τον χωρισμό είσαι σίγουρη πως στην επόμενη σχέση σου δεν θα επαναληφθούν τα ίδια; Αν μείνεις είσαι σίγουρη επίσης πως θα λειτουργήσετε αρμονικά; Οι απαντήσεις είναι μέσα σου, μόνο εσύ μπορείς να τις δώσεις, μόνο μην αφήσεις ποτέ τον εαυτό σου να επαναλάβει "το άξιζα / το άξιζε" για ένα χαστούκι. ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος και ΚΑΜΙΑ συμπεριφορά δεν αξίζουν την βία.
"....Ταιριάζουμε, περνάμε τέλεια μαζί, το σεξ είναι φανταστικό, έχουμε μοιραστεί πολλά μαζί, με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω. ..."Σιγά που καταλαβαινεστε...Επιφανειακό ερωτα ζούσατε.
Μόνο εγω κατάλαβα οτι η γράφουσα δεν έχει μια συγκροτημένη προσωπικότητα; Αυτο φαινεται και απο τον τροπο γραφης, την εξελιξη των γεγονότων αλλα και τα στοιχεία χαρακτήρα που μονη της αοοκαλυπτει και παραπέμπουν όχι πάντως σε γυναίκα με Γ κεφαλαίο. Και άπαξ και ο οποιοσδήποτε τουμπαρεται απο ένα φιλί η ένα 'τελειο' γα...ι πρέπει να κοιτάξει πολυ προσεκτικά το χαρακτήρα του. Αυτά ειναι εντελως αστεία πράγματα ποσο μαλλον για ηλικίες τέτοιες. Συγγνώμη αν ακούστηκα αυστηρός. Ένας 23χρονος
Είναι δυνατόν να δίνουμε εμείς συμβουλές στους μεγαλύτερους? Εμένα μου ρίχνει 10 χρόνια και μου φάνηκαν πολύ ανώριμα όσα είπε,λες και διάβαζα εξομολογηση ανήλικης κοπέλας....Όχι για τον τρόπο που γράφει αλλά για τον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφερετε στον αρραβωνιαστικο της!
Αυτο που μια γυναικα μπορει να χαστουκισει τον συντροφο της και δεν τρεχει καστανο μετα αλλα αν κανει το ιδιο ενας αντρας του κανεις και ασφαλιστικα μετρα αμα γουσταρεις μου ειναι αδιανοητο!Οκ καταλαβαινω οτι ο αντρας πολυ πιθανον να εχει περισσοτερη σωματικη δυναμη αλλα εξακολουθει να ειναι μια βιαιη πραξη απολυτης ασεβειας κατα τη γνωμη μου προς τον αλλον.Κοπελια μου νομιζω δεν εχετε προβλημα, αλληλοχαστουκιζεστε και ολα κομπλε!Ήμαρτον..
Εγω ένα κατάλαβα....είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν τέτοιο ανθρωπο δίπλα σου,Αν τον χωρίσεις να είσαι σίγουρη πως θα το μετανιώσεις πολύ σύντομα.Αν τον αγαπάς και εσύ το ίδιο τότε να μην παίζεις με τα νεύρα του,θα σου αρεζε να έκανε το ίδιο και αυτος? Όταν νευριάζει ο αλλος και ξέρεις ότι έχει δίκιο να δείχνεις σεβασμό,οταν παίζεις με τα νεύρα του ο αλλος μπορεί να βγει από τα όρια του και να φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι κάκό που δεν το έκανε ποτέ στο παρελθόν όπως πχ να σε χτυπήσει.Επειδη δεν εγινε χειριστηκος ενώ θα μπορούσε αυτό δείχνει ότι έχει τα @@ να σου μιλήσει αληθινά για το πως αισθάνεται ώστε να τον καταλαβεις και να τον συγχωρέσεις.Δεν κατάλαβα κάτι όμως:Εσύ τον χαστούκισες στο παρελθόν και λες πως αν το έκανες και τώρα αύριο θα κανονίζατε για το που θα πάτε σαν να μην έγινε τίποτα,τώρα που το έκανε αυτός σε εσένα και είχε και δίκιο δεν σου άρεσε και σκέφτεσαι να τον χωρίσεις.Δεν νομίζεις ότι είσαι πολύ άδικη? Τα ίδια δικαιώματα έχετε και οι 2,κάνεις δεν είπε ότι η γυναίκα χαστουκιζει ελεύθερα και ο άντρας πάντα κάθεται και τις τρώει,αν είχε δίκιο και εσύ έπαιζες με τα νεύρα του καλά έκανε και σε χαστούκισε (ενω σου είπε να φύγεις κιόλας ήρεμα και εσύ τον αγνόησες και δεν σεβάστηκες την επιθυμία του).Τον έβγαλες εκτός εαυτού,άλλη φορά μην παίζεις με τα νεύρα του και πάρε στα σοβαρά όταν σου λέει κάτι νευριαζμενος.
Συμφωνώ απόλυτα με τον skeptical.Θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι δε γίνεται να είστε τέσσερα χρόνια μέσα στην χαρά και τα λουλούδια και ξαφνικά τώρα να του την βάρεσαι έτσι... Είναι σαν να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο μέσα σε μία στιγμή. Κάτι τέτοιο δε γίνεται όμως. Είσαι σίγουρη ότι η σχέση σας έιναι έτσι όπως την περιγράφεις;Πάντως εκείνος φαίνεται να έχει καταλάβει την βαρύτητα της πράξης του.. Εσύ από την άλλη δε ξέρω ούτε εαν κατάλαβες το τί σήμαινε η πράξη σου ούτε το τί σημαίνει το τωρινό σου παζάρεμα..
η γνωμη μου είναι ότι το χαστούκι ήταν το αποκορύφωμα ..το πρόβλημα είναι άλλο μεταξύ σας που δημιουργεί τους πολλούς καβγάδες που ανέφερες αν λυθεί η αιτία μόνο τότε θα αξίζει μια 2η ευκαιρία διαφορετικά αν μείνετε στο χαστούκι το πρόβλημα παραμένει και ίσως χειροτερεύει ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon