ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2016 | 22:11

Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τα Χριστούγεννα...

...τη στιγμή που υπάρχει το Πάσχα. Πάσχα.Δε το μπορώ με τίποτα, δε μ'αρέσει καθόλου, ούτε αυτό αλλά ούτε και οι διακοπές γι' αυτό. Νιώθω πως σχεδόν τα πάντα σχετικά μ' αυτή τη "γιορτή"* είναι λάθος... Αν οι υπόλοιπες γιορτές είναι εμπορικές και ψεύτικες τότε αυτό το τέρας υποκρισίας ** ΤΙ ΕΙΝΑΙ; *6 μερες οπου οι πάντες -μέχρι κι ο καιρός, την τύχη μου- είναι μεσ' τη μαυρίλα + μια μέρα για να φάμε ότι βρεθεί μπροστά μας **από το άγιο φως μέχρι το ρεκορ ελάχιστης παραμονής στην εκκλησία και από τη νηστεία που δε γίνεται μέχρι τη νηστεία που γίνεται ώστε να μπορεί μετά ο πιστός να φάει το όλο σύμπαν πριν καν ξημερώσειΥΓ: ΟΧΙ άλλο "Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ" στην τηλεόραση, απλά όχι.
10
 
 
 
 
σχόλια
Το Πασχα ειναι ομορφο γιστι κατα βαση ειναι μια παγανιστικη γιορτη: ο νεαρος θεος της φυσης που πεθαινει και ξαναγεννιεται καθε Ανοιξη. Ω γλυκυ μου εαρ.Δεσ' το ετσι και...θα δεις.
Κι επειδη ως συνηθως η αμορφωσια σοκαρεται απο τα δεδομενα να επισημανω οτι και σε αλλους πολιτισμους και θρησκειες ο ερχομος της ανοιξης και η εαρινη ισημερια εορταζοταν με μορφες θανατου- αναγεννησης πχ. οι διονυσιακες γιορτες και τα μυστηρια Δημητρας κ Κορης (Περσεφονης).
Γελα λοιπον, χαιρομαι που σε κανω να γελας!Με κολακευεις με το τοσο ενδιαφερον να με ακολουθεις. Μην απογοητευτεις ομως, προσεξε, δεν διεκδικω δαφνες ξεχωριστου στατους.
Scroll to top icon