ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.5.2016 | 01:47

Συντροφιά;

Είμαι εμφανισιμος νέος με περίσσεια ευφυΐα και χιουμορ.. Πως και ποτε στα κομμάτια θα ειμαι με μια αντίστοιχη κοπέλα.. Καταντά ψυχοφθόρο πια..
7
 
 
 
 
σχόλια
"Με περίσσεια ευφυΐα και χιούμορ" Η λέξη "περίσσεια" με έκανε να μην προσπεράσω την εξομολογηση και να σχολιάσω.Μηπως κάνεις αυτά τα τεστακια στο φβ που δείχνουν πόσο % έξυπνος είσαι και πόσο % χιούμορ έχεις? (Σταμάτησε τα,λένε ψέματα) :P.Εντάξει καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία,αλλά να είσαι τοσο τέλειος σε σημειο να σου περισσεύουν κιόλας δεν παίζει. Δηλαδή πως καταλαβαινεις ότι σου περισσεύουν?Εγώ πιστεύω πως αν τα είχες όλα αυτά δεν θα ήσουν ποτε μόνος σου.Αντε πες οτι ειναι έτσι όπως τα λες,μήπως φταιει κάτι άλλο? Μηπως κανεις κατι και γίνεσαι απωθητικός? Ψαξτο.....Μια συμβουλή:Όταν κάνεις μια γνωριμία με κοπελα να ρωτάς ποιο πολυ (δειχνοντας ενδιαφερον) παρα να μιλάς μόνο εσύ,να αποφεύγεις να μιλάς πολύ για τον εαυτό σου γιατί θα τις κουράσεις,κανεις δεν έχει όρεξη να ακούει κάποιον να μιλάει ασταμάτητα για τον εαυτό του και τα κατορθώματα του.
Scroll to top icon