ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2016 | 18:24

Γούστα είναι αυτά...

Αφού μου αρέσουν οι ψηλοί άνδρες, πάνω απο 1,75 οχι μπασκεμπολίστες, κακό είναι; Πειράζει που θέλω όταν φοράω τακούνια ο άνδρας να είναι πιο ψηλός απο εμένα; Πειράζει που θέλω να με παίρνει αγκαλιά και να χώνομαι στην αγκαλιά του; Πείτε με επιφανιακή, στενόμυαλη, κομπλεξική, οτι θέλετε.. Αυτό είναι το γούστο μου, όπως και κάποιος άνδρας θα με απορρίψει επειδή δεν είμαι ζουμερή ή δεν είμαι ξανθιά έτσι αντίστοιχα και εγω δεν μπορώ να δω διαφορετικά άνδρες πέρα του φιλικού ή αδιάφορους που είναι κάτω απο 1,70.
11
 
 
 
 
σχόλια
Και εγω εχω κάποια κοληματα,είμαι 1.84 και δεν με ελκύουν οι γυναίκες που είναι κοντά στο ύψος μου και με τακούνια με περνανε. Μαρεσει να είναι κάπου στο 1,68 ώστε με τακούνια να είναι λίγο ποιο κάτω από εμένα.Γούστα είναι αυτά,τι να κάνουμε? :)
Σε πειραζω βρε μικρουλι...αφου σε εχω σαν "το προστατευομενο μου"...γι'αυτο σου λεω να με ενημερωνεις αλλωστε...τι με περασες??? Για καμια κατινα???? (ελπιζω να μην εθιξα την κατιναρα...χεχε)
Χαχαχχαχ όχι και μικρούλι...Εκτός και αν μου ρίχνεις 10+ χρόνια. :P Το θέμα είναι ότι δεν έχω εξελίξεις για να σε ενημερώσω,μην ανυσηχεις οποιαδήποτε καινούργια εξέλιξη προκύψει θα την ξέρεις! :)
Μικρουλι-μικρουλι.. Ξερω εγω τι λεω...ενταξει, αλλα επειδη δεν εχω μειλ φανερο για να μην ενοχλουμε τον κοσμο θα πας στη σεντοναρα μου κ θα μου απαντησεις εκει(μη σε νοιαζει,μπαινω εγω κ ελεγχω...)
Απορώ, σου είπε κανένας ότι πειράζει και βγάζεις τέτοιο παράπονο;! Επίσης, το γούστο σου είναι από τα πιο κοινότοπα γούστα, τίποτα ιδιαίτερο, οι περισσότερες κοπέλες προτιμούν οι άντρες να ειναι ψηλότεροι από αυτές, καλώς ή κακώς. Άμα μου έλεγες "τους προτιμώ κοκκινομάλληδες" να καταλάβαινα το παράπονό σου αλλά τώρα μου φαίνεται ότι έχεις καψώσει και δεν ήξερες πώς να πεις.
Δεν ειμαι η εξ. αλλα καταλαβαινω το παραπονο της γιατι εδω μεσα ο,τι γραφτει το κραζουνε...Μπαινουν ολοι για τα προβληματα τουυς και τελικα υποτιμουν τους υπολοιπους! Κανεις μια εξομολογηση ρε αδερφε και επειδη ειναι η 'στεγνη αποψη ενος αγνωστου' δε συνειδητοποιουν οτι κι εκεινοι τα πιστευουν/θελουν/κανουν. Οποτε φανταζομαι οτι το παραπονο ηταν προαιρετικο. Ε και επειδη λογικα θα της εχουν πει φιλοι οτι δεν ειναι σωστο αυτο (γιατι η αληθεια ειναι πως υπαρχουν τοσαα αλλα πραγματα σε εναν ανθρωπο,ακομα και εμφανισιακα μονο,που ειναι περιεργο να κολλησεις σε πεντε ποντους) φανταστηκε οτι θα την κατηγορησουν. Ομως οπως λες,τι πιο λογικο απο το να θες εναν αντρα πιο ψηλο απο σενα?!
Scroll to top icon