ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2016 | 05:11

Η πρώην μου..

Ενώ της φερθηκα πολύ άδικα και άσχημα αυτή δεν σταμάτησε πότε να με αγαπάει και να δείχνει ενδιαφέρον.Τα είχαμε μόνο 1 μηνα και τον μισό μήνα ειμασταν από απόσταση.Περασαν 3 χρόνια και κατάλαβα ότι μόνο αυτή με αγάπησε πραγματικά και ίσως να με αγαπάει και να με θελει ακομα.Εγω όμως εδώ και 2 χρονια ειμαι πολυ αψυχολογητος,ίσως περναω μια κατάθλιψη και δεν θέλω να το παραδεχτώ.Δεν θέλω να την ξαναπληγωσω,είναι πολύ καλή κοπέλα και δεν της αξίζει κάποιος σαν εμενα που την 1 είναι καλά και την άλλη χάλια.Γιατι φερομαστε σε αυτούς που μας αγαπάνε τόσο άδικα και σε αυτούς που δεν το αξίζουν τόσο καλά?
3
 
 
 
 
σχόλια
Οχι εγω λεω να μην της μιλησεις γιατι πρεπει να ειμαστε σιγουροι πριν παρουμε μια αποφαση ΕΙΔΙΚΑ οταν ειναι μια αποφαση που την προηγουμενη φορα που την πηραμε πληγωσαμε το ιδιο ατομο!Αν την ηθελες θα ηξερες οτι θες να εισαι μαζι της. Τωρα εισαι αδυναμος και τη χρειαζεσαι,μεσα σου ξερεις οτι εκεινη μπορει να σε κανει καλα και ΚΥΡΙΩΣ κατι μου λεει οτι θες να επιστρεψεις επειδη απλα καταλαβες οτι μονο εκεινη σε αγαπησε.Η απαντηση δεν ειναι να γυρισεις σε αυτον που σε αγαπησε αλλα να κυνηγησεις αυτο που αγαπας εσυ.
Γιατί μπορούμε!!! Επιλογές λέγονται. Μετά ομως μην κλαιγόμαστε για τις συνέπειες...είτε αυτές είναι "έδιωξα με τη συμπεριφορά μου εναν άνθρωπο που με αγαπούσε" ,είτε "έδωσα τα πάντα και πήρα.......καταλάβατε".
Scroll to top icon