ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 00:47

Βοήθεια !

Τις προάλλες έμαθα κάτι πολύ συνταρακτικό.Είμαι σε ένα φροντιστήριο επειδή δίνω πανελλαδικές και σ ένα μάθημα έχω μια καθηγήτρια η οποία έχει δώσει το τηλέφωνό της, σε περίπτωση που χρειαστούμε κάτι ή έχουμε κάποια απορία κ.λπ. Χτες λοιπόν, επειδή δεν είχα κάρτα στο κινητό μου για να στείλω ένα μήνυμα, αποφάσισα να ζητήσω από έναν συμμαθητή μου το τηλέφωνό του. Έστειλα κανονικά το μήνυμα, αλλά το πρόσωπο στο όποιο το έστειλα, απάντησε στον αριθμό του συμμαθητή μου. Ε μου ξαναδίνει το κινητό του, πάω στα εισερχόμενα και... βλέπω το όνομα της καθηγήτριας μου και το τελευταίο μήνυμα να είναι κάτι emojis με φιλιά. Φυσικά επειδή μου φάνηκε πολύ ύποπτο όλο αυτό , πάτησα να δω όλοκληρη τη συνομιλία και τα μηνύματα τόσο από την πλευρά της καθηγήτριας όσο και απ' την πλευρά του συμμαθητή μου ήταν ερωτικά. Επέστρεψα τη συσκευή στο συμμαθητή μου χωρίς να σχολιάσω ό,τι είδα.Τι να κάνω;! Σκέφτομαι απλά να το βουλώσω και να συμπεριφερθώ σαν να μην είδα πότε τα μηνύματα, αλλά από την άλλη αυτή η σχέση δε θεωρείται... ανήθικη να το πώ; (Όχι λόγω διαφοράς ηλικίας προφανώς,αλλά λόγω διαφορετικής θέσης εξουσίας στην προκειμένη)
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μου κανει εντυπωση, πριν γινω 30+ δεν το ηξερα αλλα οταν εγινε πια 30+ ειδα οτι για καποιο βρωμικο λογο παρα πολυ αντρες που μου την πεφτουν ειναι απο 17-25;/
Να πάψεις να ασχολείσαι με τις ζωές των άλλων.Δεν είναι κάν παράνομο αυτό που περιγράφεις, αλλά και να ήταν, δε θα σου έπεφτε λόγος.Οποιαδήποτε αναμειξή σου θα είναι συμπεριφορά απαράδεκτη.
Ναι συμφωνω με τον πρωτο..Αποπλανηση δεν ειναι,το παιδι ειναι 18 και η διαφορα δεν παιζει ρολο,επιλογες κανει,τρελη θα σε βγαλουν..Αυτα:Ρ απλα αστο. Ξερω χειροτερα...Οσο δεν κινδυνευει αστον στις επιλογες του.Απο την αλλη εισαι σιγουρη οτι υπηρχαν υποννοουμενα?Πολλες γυναικες μιλανε γλυκα απο φυσικου τους και τα φιλακια,με την οικειοτητα που υπαρχει μεταξυ καθηγητων-μαθητων,στελνονται.Λες να μην ειχε σκεφτει καν οτι ειχε αυτη τη συνομιλια και σου εδωσε το κινητο ετσι ελευθερα,χωρις να τον ενδιαφερει?
Αν δε τρολλαρεις, το θέμα που περιγράφεις ειναι σοβαρό. Αποπλάνηση ανηλίκου δε μπορεί ίσως νομικά να θεωρηθεί πάντως την ευθύνη φέρει η καθηγήτρια. Δε γνωρίζω την ηλικία της, αλλα δυστυχώς δε πρέπει να κάνεις τίποτα γιατί θα σε βγάλουν και τρελη. Αποδεικτικά στοιχεία δεν έχεις στα χέρια σου. (Το γεγονός οτι υπάρχουν 18 χρόνοι που μοιάζουν μεγαλύτεροι και απο 24χρονους δε χρυσωνρι το χάπι της εκάστοτε.)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon