ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 00:37

Αυτό γίνεται;

Όταν μια κοπέλα 22 ετών που σε ξέρει 6 μήνες μόνο, σου λέει ότι θέλει να ζήσετε μαζί για πάντα, σε πιέζει να τα κάνετε όλα μαζί, και σκέφτεται εσένα σαν σύζυγο της με τα παιδιά της, είναι φυσιολογικό; Διότι εμένα προσωπικά με φρίκαρε. Εγώ είμαι 23 χρονών και ήταν η πρώτη μου σχέση, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει όλη μου τη ζωή με αυτή τη κοπέλα. Αυτή να τονίσω πως είχε την ίδια αντίληψη και στη 1η της σχέση, που είχε όταν ήταν 17 χρονών..
10
 
 
 
 
σχόλια
Ναι ούτε εγώ... Η κοπελα μάλλον μεγάλωσε με τέτοιες αρχές.. Διότι και οι γονείς τις γνωρίστηκαν πολύ μικροί σε ηλικία , παντρεύτηκαν γρήγορα και ήταν συνεχώς μαζί.. οπότε από εκεί πήγαζε αυτό. Και στη 1η της σχέση όταν ήταν 17 ετών, είχε την ίδια ακριβώς αντίληψη. Και εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο από τους 6 μήνες... και δε ήταν ότι απλά το έλεγε, το εννοούσε κιόλας.. ήθελε να ήμαστε μαζί κάθε μέρα, κάναμε τα πάντα σχεδόν μαζί, με ήθελε δίπλα της συνεχώς, και έκανε σχέδια για να είμαστε όντως για πάντα μαζί.. με λίγα λόγια κάναμε ζωή παντρεμένου ζευγαριού... εγω δε το αντεξα... άλλος ίσως να του άρεζε!
Pastaflora μαζί σου.. βασικά πήρε και από τους γονείς τις, που γνωρίστηκαν από μικρή ηλικία μαζί και είναι ακόμα μαζί... γιατί για να το λέει από 17 χρόνων στη σχέση της, σημαίνει ότι μεγάλωσε με αυτές τις αρχές...
Κοίτα εγώ προσωπικά δε έχω θέμα που έκανα τώρα τη 1η μου σχέση. Γενικά φταίει ότι είμαι πολύ ντροπαλός με τις κοπέλες, έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και έτσι δε μπορούσα να το κυνηγήσω καθόλου, παρόλο που θέλω... Με τη πρωην κοπέλα μου αυτή ήρθε σε μένα ουσιαστικά :p Εγώ δε εκανα κάτι :)
Κοιτα πολλες φορες στην πλακα μπορει να πεις "και το παιδι μας ετσι θα το βγαλουμε" κλπ χωρις φυσικα να το εννοεις! Εχει ειπωθει και σε χαζες σχεσεις! Απο τη δικη μου οπτικη γωνια,να σου πω οτι κι εμενα μου αρεσει να φανταζομαι και να ζω πραγματα με τον αλλον. Το κανω αυθορμητα. ΦΥΣΙΚΑ δεν ΣΚΟΠΕΥΩ να τα κανω. Απλα πλαθω εικονες.Μπορει οντως να εισαι φουλ ερωτευμενος και σε 6 μηνες,ναι,να αισθανθεις οτι θες να μεινεις για παντα με τον αλλον. Αλλα το πιο λογικο ειναι να μην το πιστευεις και ο ιδιος!ειναι χειριστικο στοιχειο και το προβλημα ειναι να το ΛΕΣ κιολας..Και το ειχε πει και σε αλλον!Ε οχι! Ειδικα το οτι θελει να κανετε τα παντα μαζι δειχνει πολλα. Εκει ειναι το προβλημα και μαλιστα πρεπει να λυσεις διαφορα γυρω απο αυτο.
Scroll to top icon