ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 02:11

Νιωθω ασχημη

Αισθανμαι χαλια . Ειμαι ψηλη , αδυνατη , ξανθια και γενικα εχω ωραιες αναλογιες. Αλλα εχω ακμη .Αυτο μου καταστρεφει ολο το προσωπο.Εχω στο μετωπο ,πανω ακριβως απο τα χειλη μου στην μυτη παντου!! Θελω πχ να βγω εξω ,φοραω σχετικα ωραια ρουχα παπουτσια φτιαχνω τα μαλλια μου και ξαφνικα βλεπω ολα αυτα τα σπυρια.Κοιταζω τις φιλες μου που δεν εχουν και ζηλευω.Βαζω κρεμες ειδικα σαπουνια και κατι αλλες βλακειες αλλα τιποτα δεν αλλαζει . Τωρα τελευταια εχω αρχισει να χρησιμοποιω make up και πουδρα για τα καλυψω.Ειναι ποιο αποτελεσματικο αλλα δεν μου αρεσει να βαφομαι και να ειμαι παντα σοφατισμενη με μια μεγαλη στρωση make up !!! Βοηθηστε με ! Εχετε κανει μια αποτελεσματικη θεραπεια να κανω και εγω ή κατι αλλο; Σας παρακαλω..
2
 
 
 
 
σχόλια
οι κρεμες και τα ειδικα σαπουνια μπορουν να βοηθησουν αν είναι προσαρμοσμένα στη δική σου περίπτωση. μόνο ενας δερματολόγος μπορεί να σου πει τι πρέπει να κάνεις και τι προιοντα να χρησιμοποιήσεις. το κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. εάν σε ενοχλεί πολύ υπάρχει και η λύση του χημικού πιλινγκ. όταν πας στον δερματολογο ρωτησε τον και θα σου πει αν μπορεις να το κανεις, πότε και όλες τις λεπτομέρεις -τιμή κλπ.όσον αφορά το μεικ απ, υπάρχουν τεχνικές για να είσαι βαμμένη και να καλύπτεις τις ατέλειες χωρίς να φαίνεσαι λες και έχεις περάσει 15 στρώσεις μπογιάς στο πρόσωπο σου. αν ρίξεις μια ματιά στο YouTube θα βρεις διάφορα βιντεάκια με συμβουλές για καλύτερο μακιγιάζ και βιντεο που δείχνουν πως εφαρμόζεις το μεικ απ. Επίσης έχε υπ'οψην σου πως κάτω από το μεικ απ μπορείς να φορέσεις και βάση ειδική για να καλύψει κοκκινίλες και σπυράκια. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να βάλεις πολλές στρώσεις μεικ απ και το αποτέλεσμα φαίνεται πιο φυσικό.
Σιγουρα να το δεις το προβλημα μηπως προκαλειται απο ορμονικες διαταραχες.. Πρωτα ο ενδοκρινολογος και μετα ο δερματολογος.. Και υπομονη με οποιαδηποτε μορφη θεραπειας.. Ευχομαι τα καλυτερα..(καποια που μεχρι τα 28 ταλαιπωριοταν με εντονη ακμη)
Scroll to top icon