ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 20:29

Απόρριψη απο αγόρι

Για πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα το πρώτο βήμα, έστειλα σε ενα αγόρι που γνώρισα πρόσφατα σε ενα κλάμπ. Εκείνος φλέρταρε μαζί μου αλλα απο το βράδυ εκείνο τίποτα..Έλεγα δεν θα το κάνω ποτέ αλλα όλοι με παρότρυναν και.... Έφαγα χυλόπιτα! Δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει καν.Νιώθω φτηνή και η αυτοπεποίθηση μου έχει πιάσει πάτο! Θα μου περάσει αλλα δεν ξανακάνω το πρώτο βήμα ποτέ με άντρα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Φτηνη?????????????????????? πολυ βαρυς χαρακτηρισμος και εντελως ακυρος για χυλοπιτα...μπορει να μη το ξανακανεις αμεσα αλλα ωραια δεν ειναι να εχουμε κ την εμπειρια μιας χυλοπιτας???οοοοχι, λες ε???? σε λιγο καιρο θα το θυμασαι και θα γελας...promise!!!
Είναι σα να λες: "πήγα σε μια συνέντευξη για δουλειά και σε με πήρανε! Καλά, δεν ξαναστέλνω βιογραφικό ΠΟΤΕ! Θα περιμένω να πάρει καποιουνού εργοδότη το μάτι το βιογραφικό μου στο LinkedIn. Αχ νιώθω τόσο φτηνή.."Κάνε ό,τι θες. Εμάς το ίδιο μας κάνει. Αλλά, σε παρακαλώ, συμπεριφέρσου σαν λογικός άνθρωπος, όχι σαν καμομαθημένο 15χρονο, γιατί κι εμείς που διαβάζουμε τις Εξομολογήσεις, θέλουμε να διαβάζουμε λογικά πράγματα.
Ξερεις ποσες απορριψεις εχω φαει? Σε καταλαβαινω απολυτα το ιδιο ενιωθα κ εγω αυτοπεποίθηση 0. Απλα μεσα στη ζωη ειναι κ αυτα κ ισως ειναι ενας λογος να χαλαρωσουμε λιγο κ να τα γραφουμε λιγο στα @@@ μας :)
Νιώθεις φτηνή επειδή έφαγες ΜΙΑ χυλόπιτα; Με ποια λογική; Γιατι; Κάτσε χάσε αυτόν που θα σου αρέσει την επόμενη φορά, μην τον διεκδικήσεις επειδή δεν πέτυχε η πρώτη σου απόπειρα να κάνεις κίνηση. Τι διαστρεβλωμένος τρόπος σκέψης είναι αυτός.
Μην ανησυχεις για τιποτα, θα βρεις και εσυ το δρομο σου απο εδω και στο εξης. Βρεθηκα κι εγω καποτε στη θεση που εισαι εσυ τωρα αλλα το ξεπερασα γρηγορα και τωρα διανυω την καλυτερη περιοδο της ζωης μου με τον ανθρωπο που αγαπαω. Ασε τα πραγματα να κυλισουν και θα ερθει απο μονο του χωρις να το πιεσεις. Καλη τυχη λοιπον. Ευχομαι να βρεις συντομα την ευτυχια στο προσωπο καποιου που θα θεωρεις πως αξιζει πραγματικα!
Scroll to top icon