ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2016 | 00:00

Χαλαρωση

Εχασα το μισο μου σωματικο βαρος. Εκανα κορμαρα. Γυμναστηκα. Κοιμαμαι καλυτερα κινουμε καλυτερα. Ειμαι υγειης επιτελους αλλα γυμνη δεν αντεχω να με βλεπω στον καθρεφτη. Κουραστηκα πολυ παρα παρα πολυ για να χασω τοσα κιλα και στεναχωριεμαι με την εικονα του σωματος μου αλλα τι να κανουμε; δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα στη ζωη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχ εγκεφαλικο!Αν πχ ηταν 120 κιλα πλεον ειναι 60!Μαλλον εχει υπερβολικη χαλαρωση τωρα η κοπελα!Εξομολογουμενη ενα τεραστιο μπραβο για την προσπαθεια, περιμενε γιατι ερχονται πολλες ομορφες αλλαγες!Οσο για την χαλαρωση σε καταλαβαινω αλλα μην σε απογοητευει αυτο, κοιτα να χαρεις το κατορθωμα σου!! :)
Ναι ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω με τα κιλα! Οπως και με τη χαλαρωση,αλλα μετα ξανασκεφτομαι πως χαρακτηριζει τον εαυτο της κορμαρα και λεει πως γυμναστηκε. Σιγουρα θα υπαρχει χαλαρωση και λογικα ο χαρακτηρισμος ειπωθηκε απλα σε σχεση με τον παλιο της εαυτο,αλλα μου αφησε περιθωρια να σκεφτω οτι δεν εννοει αυτο. Ομως τι αλλο? Ενταξει,οποτε ας μεινουμε στην απολαυση του κατορθωματος και στις υπολοιπες επερχομενες αλλαγες,οπως ανεφερες και,απο εκει και περα εξομολογουμενη,υπαρχουν και αλλες θεραπειες για το δερμα:) Αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα ,μπορεις να κανεις συσφιξη η να απαλυνεις τις ραγαδες..Ψαξ'το. Ευνοειται και με γυμναστικη καταλληλη και εν τελει ανανεωνεις την αυρα σου και πας μπροστα:)
Πως γινεται να χασει το ΜΙΣΟ σωματικο σου βαρος? Αν ισχυει πραγματα ολο αυτο αξιζει ενα μεγαλο μπραβο!αλλα δεν καταλαβαινω..Αφου εκανες κορμαρα και γυμναστηκες τι δε σου αρεσει στο σωμα σου?
Scroll to top icon