ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2016 | 22:28

Μασχάλες

Το θέμα μου είναι το εξής.Εχω αρχισει εδω και καιρό να μειώνω τη χρήση αποσμητικών(εννοειται παντα deodorat βιολογικα και μη)επειδή είναι καρκινογόνα.Εχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο γιατι σκπεύω να τα κόψω τελείως...Επίσης έχω πρόβλημα με την αποτρίχωση της συγκεκριμένης περιοχής γιατι χρειάζεται καθε μερα ξυρισμα....πφφφφ Για λειζερ ουτε λόγος ρώτησα μαστολογο μου είπε καλυτερα να το αποφύγω σ αυτην την περιοχη...
4
 
 
 
 
σχόλια
Αποσμητικο κρυσταλλο πηρα κι εγω αλλα δεν ειδα ουτε εγω αποτελεμα ουτε ο αντρασς μου. Ηταν σαν να μην φορουσαμε τιποτα. Η λυση που βρηκα εγω ειναι να ξυριζω την περιοχη ισως καθημερινά και συχνες πλυσεις με υγρο αντισυπτικο σαπουνι να μην πω μαρκα .
Παλιά που είχα θέμα με ερεθισμούς στην μασχάλη η δερματολόγος μου συστήσε το RoC Keops roll on deodorant και με είχε ικανοποιήσει πλήρως, τώρα που έψαξα δεν το φέρνουν στα φαρμακεία, μόνο μέσω ιντερνετ από εξωτερικό (μπορεί και να έχει σταματήσει η κυκλοφορία του).
Διορθωση. Υπαρχουν υπονοιες οτι πιθανον να σχετιζονται με αναπτυξη ογκου σε ποντικια ( για τα προιοντα με παραγωγα αλουμινιου κσι parabens).Προσωπικα νομιζω οτι ολα αυτα ειναι fear mongering αφου κινδυνευουμε ετσι κι αλλιωςαπο τοσα αλλα, αλλα αν δεν εχεις ιδιαιτερα ευαισθητο δερμα ( κι αφου δεν κανεις αποτριχωση) μπορεις να κανεις επαλλειψη με καθαρο λευκο οινοπνευμα που σκοτωνει αρκετους μικροοργανισμους που συντελουν στην κακοσμια. (Ο καθαρος φρεσκος ιδρωτας ειναι αοσμος και γινεται δυδατεστος απο την διασπαση των λακτονων του σωματος απο βακτηρια της επιδερμιδας)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon