ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 04:06

Το ένοχο παρελθόν

Μου είναι δύσκολο να αποκαλύψω σε κάποιο άτομο την αλήθεια. Πιστεύω πως τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή μου αν μάθαιναν πως το έκανα αυτό θα με απέρριπταν. Στο παρελθόν πήγαινα με έναν ηλικιωμένο κύριο και μετά από κάθε σεξουαλική πράξη πληρωνόμουν χωρίς να έχω τόσο ανάγκη τα χρήματα, απλά επειδή ήθελα παραπάνω λεφτά και γλυκάθηκα με το εύκολο χρήμα. Τώρα πια αυτό τελείωσε αλλά με έχει κάνει να μην απολαμβάνω τον έρωτα, να το αισθάνομαι σαν κάτι πρόστυχο και να είμαι ψιλό απόμακρη με τον σύντροφο μου.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν νιώθεις ότι σε βαραίνει τόσο πολύ που σου στερεί συναίσθημα και γενικά σε προβληματίζει στη σχέση σου, να μιλήσεις με ψυχολόγο για να το αποβάλλεις απ΄τη ζωή σου. Γενικά θα σου προτεινα να επικεντρωθείς και να αφεθείς στη σχέση σου εφόσον περνάτε καλά.
Ότι έγινε έγινε. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη στο παρελθόν. Άλλοι μικρότερα, άλλοι μεγαλύτερα. Ωστόσο δε πρέπει να μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή σαν τύψεις. Προχωρά μπροστά, και απλά ξέχασε το ένοχο παρελθόν. :)
Scroll to top icon