ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 05:19

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

εγω παντωσ δεν ξερω τι λετε με τουσ αγνωστουσ νοιωθω πιο ανετα γιατι σε σεβονται για την εικονα που δειχνεισ με τουσ γνωστουσ νοιθω ανετα αν ειναι παρομοιοι τυποι με εμενα και επικοινωνουμε στο ιδιο επιπεδο γιατι σημερα πολλοι δεν θελουν να βελτιωθουν και τα εχουν βρει ολα ευκολα μπορει καποιοσ να ειναι κλειστοσ απο το σπιτι του η απο κατι που του εχει συμβει η βασικα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα ωραιο κ σωστο και αυτο που λες...αλλα η ζωη ειναι εκει εξω....Στο ιντερνετ (και δη στις εξομολογησεις)περισσοτερο χαβαλε κανουμε...οχι,οτι δεν αποτελει "μια παρεουλα" η "καποια παρηγορια" για καποιους απο εμας...Ισως και να μας εχει βοηθησει καποιος με καποια γνωμη/αποψη/συμβουλη...ισως να εχουμε μαθει κ κατι παραπανω απο τις εξομολογησεις μας η απο τις εξομολογησεις καποιων αλλων....ομως δεν καταλαβαινω γιατι να ειμαστε αλλιως εδω και αλλιως εκει εξω..λογω ανωνυμιας???
Scroll to top icon