ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2016 | 13:58

ένα αλλο προβλημα που με απασχολει

Έχω πολλά σπυρακια στο πρόσωπο είμαι σε εφηβική ηλικία και αυτό θα πείτε είναι κατι φυσιολογικο αλλα πανε 3 χρονια τωρα που έχω και είναι πολλά και εχω πολλά μαύρα στίγματα ....εχω πάει σε δερματολογο σε γιατρους πολλους στα φαρμακια μου εχουν συστησει πολλά , είχα παλι πολλλές κρεμες αλλα δεν μου έκαναν τίποτα ...μην σας πω μερικες νομιζω πως μου φούντωναν το πρόσωπο περισσοτερο αντι για να με βοηθησουν. ....Στον αδερφο μου που ειναι 6μιση χρόνια μεγαλυτερος μου έβαζε κρέμες αλλά αν δεν κανω λάθος του έφύγαν στο τέλος απο μόνα τους...λετε και σε εμενα να γινει το ίδιο ? ( θα με περασετε για χαζη το ξερω;p )
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι οι περισσότερες θεραπείες προκαλούν μία έξαρση για ένα διάστημα και μετά αρχίζουν να υποχωρούν τα σημάδια. Μία θεραπεία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες, 6-7, ανάλογα τον βαθμό εξάπλωσης, τον οργανισμό σου και το είδος της θεραπείας. Αν έχεις δοκιμάσει τόσες πολλες θεραπείες, μπορεί ο οργανισμός σου να έχει επιβαρυνθεί αρκετά και να μην ανταποκρίνεται. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα διάλειμμα και υπομονή.
Scroll to top icon