ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2016 | 19:01

Συμμαθητες....

χαιρομαι που δεν ειμαι μονος, χαιρομαι που εχω παρεα σ αυτον τον αγωνα που λεγεται πανελληνιες...αυτη η αλλυλεγκυη με συγκηνει πραγματικα...αλλα ταυτιζομαι περισσοτερο με τα παιδια που το περναν αυτο μονο τους με οσους χασανε τη παρεα τους με οσους νομιζουν οτι δεν υπαρχει κανεις εκει εξω που να ειναι ολομοναχος...πιστεψτε με δινω δευτερη χρονια και απο τα 19 χρονια της ζωης μου τα 5 τελευταια τα περασα μονος χωρις παρεα...μη σκατε για χαζοανθρωπους θα βρειτε ατομα που θα σας εκτιμησουν πραγματικα και θα σας κανουν να βγαλετε το 1000 του ευατου σου...η μοναξια μας γαλουχιζει μας σφυρηλατει και μας αναπλαθει πιο δυνατους και πιο σοφους να το θυμαστε κανενας δυνατος ανθρωπος δεν ειχε ευκολο παρελθον....συγκεντρωθειτε τωρα στη φυσικη να γαμησουμε και εκει περα και να αποδειξουμε οτι αξιζουμε και οσοι δεν καταφερουν να περασουν εκει που θελουν ο κοσμος δε τελειωσε θα εχετε απειρες ευκαιριες η πανελληνιες ειναι γαμημενος θεσμος!
5
 
 
 
 
σχόλια
Μ αρεσαν πολυ τα οσα ειπες, και η αληθεια ειναι πως εχουμε αρκετα κοινα. Δυο μηνες πριν εχασα οολη μου την παρεα απλα και μονο γιατι μοναχα εγω διεκρινα τη διπροσωπια ενος ατομου, το οποιο απ την υπολοιπη παρεα θεωρουταν (και εξακολουθει) ειδωλο και ο καλυτερος φιλος!!! Συνεπως, εξαιτιας της δικης μου αποψης, με παρατησαν και οοολοι οι αλλοι για να ειναι μαζι με εκεινον,το διπροσωπο. Συγχρονως, οι γονεις μου τσακωνονται πολυ σοβαρα στο σπιτι και χωριζουν εντελει, τωρα λιγο πριν δωσω για πρωτη φορα πανελλαδικες. Οπως καταλαβαινεις εχω μονο το αγορι μου να βγαινω και να μοιραζομαι τα αααπειρα προβληματα μου. Δυστυχως, λογω ολων των παραπανω φετος δε θα καταφερω με τιποτα να περασω στη σχολη ψυχολογιας που ειναι το ονειρο μου, κατ επεκταση σκεφτομαι να ξαναδωσω του χρονου. Απλα ανησυχω, δε θα ειναι περιεργο να κανω παρεα απ το πανεπιστημιο με ατομα ενα χρονο μικροτερα μου? Αισθανομαι αβολα και μονο στη σκεψη. Οπως αντιλαμβανεσαι μεεεχρι του χρονου να περασω τελικα στο πανεπιστημιο, δε θα εχω φιλους, με θλιβει παρα πολυυ.. το πανεπιστημιο ειναι η ελπιδα μου στο θεμα αυτο. Επιπλεον, στενοχωριεμαι που εχασα μια χρονια αδικα.. ειμαι μαθητρια του 19 διαβαζα ολο το χρονο, και αυτους τους τελευταιους μηνες τα παρατησα εξαιτιας της στενοχωριας μου.. εσυ πως νιωθεις που ξαναδινεις?Με αγαπη, μια φιλη (θεωρητικων -εντελως- σπουδων)
Το επιθετο σου μαλλον σε χαρακτηριζει και η αγενεια σου κανει το ακρως αντιθετο απ ο,τι προσπαθησες. Σε υποβαθμισε. Κ εμενα με ενοχλει η ανορθογραφια, αλλα δεν προσβαλλω ουτε ευθεως ουτε εμμεσως. Ειτε εχει δυσλεξια καποιος, ειτε απλα δεν ασχοληθηκε, ειτε δεν μπορουσε να διδαχθει ορθογραφια για οποιονδηποτε λογο, δε σημαινει πως εσυ πρεπει να τον μειωσεις. Διορθωσε πρωτα τα δικα σου ελαττωματα. Καλη σου εσπερα.
Οσο για το Διογενη τον Κυνικο, καποιος λογος θα υπηρχε που τον επελεξες ως ονομα, τυχαια δεν ξερω, αλλα σου ταιριαξε με αρνητικο τροπο. Με τον φιλοσοφο δεν εχω κανενα θεμα, προς θεου.
Scroll to top icon