ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2016 | 16:10

ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΥΨΕΙΣ?

τι να πρωτοπω????? τον αγαπαω τρελα.. αλλα στο σεξ δεν το εχουμε πλεον πριν κανα δυο εβδομαδες βρηκα κατι περιεργα μνμ στο κινητο του....κ εγω σαν ζωον το σκεφτομουν μη τον κερατωσω απο δω και περα θα γινει το κερατο περικοκλαδι....! μετα απο 6 μηνεσ χωρις σεξ τον κερατωσα χτες ...και ξερετε κατι? το εθχαριστηθηκα ηταν οπως το γουσταρα...δε το μετανοιωνω θα το ξανακανω και μαλιστα με περισσοτερους! δεν θελω να αλλαξω γκομενο...να κανω σεξ θελω....δε θελω ρε γαμωτο να ειμαι 70 χρονων και να σκεφτομαι την αγαμια που ειχα στα νιατα μου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ άσχημο πράγμα το κέρατο... Μπορείς απλα να τον χωρίσεις και να κάνεις σεξ με όποιον επιθυμείς. Δε είναι κακό.. Το να κρατάς καβατζα ανθρώπους είναι ότι χειρότερο.. Και τέλος κάνε απλά μία ερώτηση στον εαυτό σου: Θα ήθελες αυτο που κανεις, να σου το έκανε το αγόρι σου ; Απάντησε μέσα σου ειλικρινά και θα βρεις το δρόμο σου!
Αν λυνεις με τετοια επιφανειακοτητα ολα τα προβληματα που ενσκυπτουν στο δρομο σου παρακαλαω να μην γινεις μηχανικος, γιατρος, δασκαλος, δημοσιος υπαλληλος, δικηγορος, φαρμακοποιος, διπλωματης, υπαλληλος ασφαλιστικης, ταμιας, υπευθυνος εργατικου δυναμικου...καταλαβες...Δεν εισαι υποχρεωμενη να διατηρεις μια σχεση που δεν σου προσφερει σαρκικη πληροτητα. Δεν θα σε πουν πουτανα. Καλυτερα να εισαι ειλικρινης.
Scroll to top icon