ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2016 | 18:45

Αυτό που έμαθα από τις πανελλήνιες

είναι ότι δεν ξέρω να κάνω πράξεις...
9
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω... Και εγώ από πράξεις έχασα στη φυσική. Μπέρδεψα και τη φάση στην ταλαντωση στο μεταξύ και έλεγα ότι μόνο ταλαντωσεις έχω μάθει από φυσική. Τέλος πάντων μην είμαστε και πλεονεκτες... Στο κάτω κάτω δεν θέλω να περάσω και πολυτεχνείο. Αλλά μου τι σπάει να κάνω βλακειες και να χάνω μονάδες χωρίς λόγο. Και θα ανεβούν και οι βάσεις στα ύψη όπως το βλέπω. Αν και μαθηματικά δεν έγραψαν όλοι καλά. Φυσική ήταν πολύ βατα απο ότι είπαν όμως.
Πέρσι ο καθηγητής μας είχε μαθητή που του λέει τα είχα λύσει μια χαρά στο πρόχειρο αλλά δεν πρόλαβα να τα γράψω μπροστά οπότε φέτος μας λέει δεν θα γράψετε τίποτα στο πρόχειρο ολα μπροστά και άμα είναι λάθος τραβάτε χ. Κάθε χρόνο από τις βλακειες που κάνουν τα παιδιά βρίσκει συμβουλές για τους επόμενους. Του χρόνου η συμβουλή του θα είναι στο σωστό λάθος γράφουμε τη λέξη σωστό ή λάθος κανονικά αν γράψεις Σ-Λ είναι λάθος γιατί η εκφωνηση ζητάει άλλο.
Scroll to top icon