ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 02:28

Ερωτας

Ειμαι ερωτευμένη εδω και 3 χρονια με ενα αγορι. Κάτι πηγε να γινει μεταξυ μας τον πρωτο χρόνο αλλα τελιωσε αδοξα. Δεν του το είπα ποτε ξεκάθαρα οτι μου αρεσει και τον εχω ερωτευτεί. Τον δευτερο χρονο δεν τον εβλεπα τοσο συχνά και κάπως το ειχα ξεχάσει αν γίνετε να ξεχάσει κανείς τον πρωτο του και μοναδικό του ερωτα. Φετος όμως τον βλέπω σχεδον κάθε μερα και δεν μπορω να τον βγάλω από το μυαλό μου. Ζω μια αηδια, δεν μιλαμε πολυ λεμε μονο κανενα γεια, δεν κανουμε παρεα και δεν εχουμε κοινους φιλους. Οποτε δεν μπορω να τον προσεγγισω ευκολα. Το θέμα όμως είναι οτι δεν θελω να τον προσεγγισω. Ολο αυτο το κυνηγι απο μερος μου και η διακριτικη αποριψη του με εχουν κουρασει. Και ενω ταυτόχρονα τον θέλω σαν τίποτα αλλο στο κόσμο θέλω να τον ξεχασω.Ετσι ακομα και οι προσπαθειες μου να βρω καποιον άλλο ναυάγησαν γιατί απο τη μια έχω αυτο τον τέλειο ανθρωπο και απο την άλλη αισθάνομαι κουρασμενη συναισθηματικά. Αισθάνομαι πως δεν μπορω να ξαναερωτευτω καποιον και να αρχίσω εγω να τον κηνυγαω και να προσπαθώ. Εχω βαρεθειι και απογοητευτει και κυριως εχω κουραστει να παλευω εγω για ολα στη ζωή μου. Θελω μια φορά να ζήσω το παραμύθι για λίγο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις φάει κόλλημα, έχεις πλάσει μια εικόνα στο μυαλό σου και δεν θες να την αποχωριστείς. Θα σου περάσει όταν καταλάβεις πως δεν τον ξέρεις και τον απομυθοποιήσεις. Όταν συμβεί αυτό με το καλό, θα τον σκέφτεσαι και θα αναρωτιέσαι τι του βρήκες.
Scroll to top icon