ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 12:05

περιεργη συμπεριφορά

Ειχα γνωρίσει καποιον μέσα απο το fb βγήκαμε 2 φορες κ ενώ στην αρχή μου άρεσε μετα μου έφυγε ο ενθουσιασμος δεν ενοιωσα κατι γ να ξαναβγω το τι μηνύματα κ το τι μου έλεγε αλλο πραγμα,τετοια πίεση γ ποιο λόγο αλλαξε η συμπεριφορά μου κτλ αυτο τι δείχνει περα απο οτι του αρεσα προφανως???
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό σημαίνει είτε οτι ο τύπος είναι επίμονος και δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει όχι είτε οτι εσύ δεν ήσουν ξεκάθαρη μαζί του, συνεχίζεις να του μιλάς και του δίνεις ελπίδες. Αν συμβαίνει το πρώτο απλά μπλόκαρέ τον. Αν συμβαίνει το δεύτερο εξηγησέ του πως νοιώθεις και σταμάτα να του μιλάς γιατί με το να το κανεις δε βοηθάς την κατάσταση. Αν απλά του μιλάς για να επιβεβαιώνεσαι δεν σε τιμά καθόλου.
μην σκοτιζεσαι κοπελια εγω θα σου πω τι επαθες! συμβαινει σε πολλες... το θεμα ειναι απλο, του εκανες τα γλυκα ματια, τσιμπησε, σου την επεσε, πηρες την επιβεβαιωση σου και μετα ηρεμησες. αστον τωρα να ψαχνεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon