ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 10:33

Ειμαι μονος στο σχολειο.

Θα προτιμούσα να έχω φιλους, παρα καλούς βαθμούς.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θα σου προτεινα κατι πιο πρακτικο! Μπορεις να τα συνδυασεις και τα δυο με καλο προγραμματισμο οποτε γιατι δε προσπαθεις να κοινωνικοποιηθεις; Μπορεις να συμμετασχεις σε κοινες δραστηριοτηρες του σχολειου σου και ετσι θα γνωρισεις ατομα. Επισης μπορεις να πιασεις τη κουβεντα σε ατομα που θες να γνωρισεις και σε τραβανε και να τους προτεινεις να βγειτε ή μπορεις να τους καλεσεις στο σπιτι του αν νιωθεις πιο ανετα. Οποιος ειναι κοινωνικος δε σημαινει οτι δε μπορει να εχει καλους βαθμους. Το θεμα ειναι τι σε εμποδιζει εσενα να κανεις μερικους. Και θα διαφωνησω με τους παραπανω. Σιγουρα η σχολη που θα περασεις θα καθορισει μεχρι ενος βαθμου το μελλον σου αλλα δεν ειναι το παν! Η φιλια ειναι εξισου σημαντικη στη ζωη του ανθρωπου!
Ειχα περάσει και εγω αυτη την φαση στο γυμνάσιο Απλα σκέψου οτι οι καλύτερες φιλίες ειναι αυτές που θα κάνεις μετα το σχολείο Δεν ειναι τόσο κακό να εισαι μόνος Πέρασα πολυ μεγάλα διαστήματα που ήμουν τελείως μόνη και δεν μου βγήκε σε κακό Ίσα ισα θα φτιάξεις χαρακτήρα και θα ωριμασεις πιο γρήγορα Τότε ειναι που θα βρεις φίλους που θα ειναι για πάντα δίπλα σου Εγω προσωπικά αυτο εκανα και βρήκα και παρεα (την οποία δεν θα άλλαζα με τίποτα)
μην τ ακους τα παιδια απο πανω. οι φιλοι δεν χρειαζονται στο σχολειο αλλα χρειαζεσαι ιστοριες απο το σχολειο κατι που δν γινεται χωρις να εχεις φιλους. εξαλλου μην ξεχνας οτι περασαν ατομα απο το σχολειο που δεν στερηθηκαν τπτ επειδη ειχαν προγραμμα.. μπαιι
Είναι δύσκολο να μην έχεις φίλους ειδικά σε ηλικία που πηγαίνεις σχολείο αλλά σκέψου ότι με το διάβασμα θα ανταμειφθούν οι κόποι σου θα περάσεις σε μια σχολή και εφ όσον θα αλλάξει ο κύκλος σου θα σου δωθουν ευκαιρίες να γνωρισεις καινούρια άτομα και να κάνεις φίλιες.
Scroll to top icon