ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 13:36

Άγνωστο

Έκανα σεξ αλλά δεν ξέρω εάν τελείωσε λίγο μέσα μου και το υπόλοιπο έξω.. Και δεν το θυμάται ούτε αυτός...έχουν περάσει ήδη 2 μέρες και δεν πήρα το χάπι τι μπορώ να κάνω??
6
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα με ξεπερνάει το γεγονός οτι σε τέτοιες εξομολογήσεις όλη η αγωνία είναι για την εγκυμοσύνη. Δηλαδή για να καταλάβω, είστε απόλυτα σίγουρες οτι δεν αρπάξατε κανένα ΣΜΝ, με την απροσεξία σας; Αν σας έρθει περίοδος δηλαδή όλα καλά, ξανά τα ίδια και προχωράμε και στους επόμενους χωρίς να ψαχτούμε;Υπήρχε και μια άλλη που είπε οτι ήταν η τρίτη της φορά, δε χρησιμοποίησε προφύλαξη και ανησυχούσε και πάλι για εγκυμοσύνη. Δηλαδή πού ήξερες ποιά φορά ήταν του άλλου και τι "δωράκι" μπορεί να σου'δωσε; Αν το έκανε έτσι με σένα, είναι πολύ πιθανό να έκανε έτσι και με άλλες.Υπευθυνότητα και προσοχή. Από τη στιγμή που έχεις πρόσβαση στην πληροφόρηση δε δικαιολογούνται τέτοια ατοπήματα, που θα μπορούσαν να επηρρεάσουν τη σεξουαλική σου ζωή, τη γονιμότητά σου και την υγεία σου γενικότερα. Εσύ πρέπει να θέσεις όρια και να πάρεις μέτρα ασφαλείας για την υγεία σου, μην περιμένεις να το κάνει ο εκάστοτε παρτενέρ.
Εξαιρετικο σχολιο!!Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης σε καθε ελευθερη σεξουαλικη επαφη, τα ποσοστα του HPV στις νεαρες γυναικες ειναι κοντα στο 75% αν θυμαμαι καλα και η σεξουαλικη απελευθερωση δεν αφορα μονο τον αριθμο των συντροφων και την ποικιλια των επαφων αλλα και την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Ειλικρινα παραμενω εκπληκτη που υπαρχει σχεδον καθημερινη πανομοιοτυπη ερωτηση.
Ακομα και ετσι, πρεπει καποτε να μαθουν, πριν ανοιξουν τα ποδια, να ανοιξουν τα στραβα τους να ενημερωθουν. Συγνωμη για το επιθετικο υφος, αλλα δεν μπορει να δινουμε αφεση αμαρτιων στα παντα, στο ονομα της αγνοιας. Αγνοια στην εποχη μας απλουστατα δεν νοειται. Σε περιπτωση που ερθει μιας ανεπιθυμυτης εγκυμοσυνης, το θυμα δεν θα ειναι μονο η ιδια.
Scroll to top icon