ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.5.2016 | 22:52

Πως θα καταλάβω πως μ αγαπάει;

Κοιτάξτε, υπάρχουν μερικές ενδείξεις (δηλ. έτσι πιστεύω) όπως ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος κάθε φορά που μιλάμε και με ρωτάει τι θα κάνω το Σαββατοκύριακο π.χ. και άλλα διάφορα. Θέλω να ξέρω διότι σε λίγο καιρό θα φύγει και μάλλον δεν θα τον ξαναδώ.. και θέλω να ξέρω πριν φύγει, άμα νιώθει κάτι και αυτός, κάτι παραπάνω από φιλία. Εγώ νιώθω πως σίγουρα υπάρχει κάτι βαθύτερο από φιλία ,αλλά πώς θα σιγουρευτώ; Σας παρακαλώ πείτε μου σίγουρα πράγματα που κάνουν οι ερωτευμένοι άντρες ή συμβουλές πώς θα τον κάνω να μου το πει άμα νιώθει κάτι. Δεν μιλάμε και πολύ γιατί στο σχολείο όλο κάτι κάνει και είναι πολύ κοινωνικός. Αλλά τον βλέπω κάθε μέρα και με βλέπει και μπορώ να πω πως μιλάμε κάθε μέρα και κάθε φορά που με βλέπει με χαιρετάει και χαμογελάει και έχω επίσης προσέξει πως άμα είμαι σε παρέα που τους γνωρίζει,χαιρετάει μόνο εμένα και με ενθουσιασμό. Μερικέ φορές έρχεται και από μόνος του και με ρωτάει διάφορα, αλλά όχι αν είμαι ελεύθερη γιατί νομίζω το ξέρει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και πηγα να ρωτησω αν πας γυμνασιο μεχρι που διαβασα οτι πας σχολειο και μαλλον δε χρειαζοταν πια να το κανω:ρ Το οτι δε σε βλεπει μονο ως φιλη δε σημαινει πως σ'αγαπαει. Μεσα απο τη φιλια δημιουργειται πολλες φορες μια ελξη και αφου συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο το πιο πιθανο ειναι να τη νιωθει! Αυτο. Του αρεσεις,αλλα αφου σε λιγο καιρο φευγει και θες να τον κανεις να στο δειξει,δειξ'του πρωτα εσυ οτι τον σκεφτεσαι. Δωσ'του αφορμη να εκδηλωθει. Δεν εχετε χρονο οποτε κανε ο,τι κανει για να το καταλαβει..Ομως,αφου θα φυγει σκεψου μηπως δεν οδηγει πουθενα αυτο.
Scroll to top icon