ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2016 | 16:00

Κοντεύω να σκάσω!

Εχθές έδωσα συνέντευξη για την δουλειά των ονείρων μου.Η υπεύθυνη φάνηκε πολύ θετική και μου έδωσε να καταλάβω πως με θέλει σχεδόν ξεκάθαρα.Μου είπε πως θα έχω άμεσα νεότερα λέγοντας ''..ακόμα και αύριο'' δηλαδή αναφερόταν στο σήμερα αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο και κοντεύω να σκάσω.ΑΠόψεις?εμπειρίες??
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ τώρα αποφάσισα να μπώ στον χώρο εργασίας, μιας και είμαι 20, με πήραν τηλέφωνο να πάω για συνεντευξη και μάλιστα σε μία απο αυτές ήταν ακριβώς ίσια φάση με τη δική σου, αυτή που μου έπαιρνε συνέντευξη ήταν τόσο θετική μαζί μου που λέω οκ ίσως με πάρει αλλά μετα από μια βδομάδα με ενημέρωσαν μέσω ε-μαιλ ότι καλύφθηκε η θέση! Και απο ότι αντιλήφθηκα και από άλλες συνεντεύξεις που έχω δώσει, το συνηθίζουν να το κάνουν αυτό, σου δίνουν ελπίδες αλλά στο τέλος σε τσακίζουν! Οπότε κράτα κάποιες επιφυλάξεις και μην το έχεις δεδομένο γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και μαζί με σένα, βλέπουν άλλα τόσα άτομα και τα καλούν για συνέντευξη, και όσο ευγενικοί και πρόσχαροι κι αν είναι μαζί σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε πάρει γιατί έτσι είναι με όλους και έχε υπόψην ότι όλα και όλοι παίζονται! Παρ'όλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις!
Για αρχή χαλάρωσε!Ό,τι είναι να μάθεις,θα το μάθεις αργά ή γρήγορα ! Η συνέντευξη ήταν χθες ,σωστά;Γενικά,απ'όσο ξέρω από κοντινά μου πρόσωπα,στην Ελλάδα δεν είναι και σπάνιο το φαινόμενο ο πιθανος εργοδότης σου να λέει διαφορα του στυλ "θα σε ενημερώσουμε αμεσα" ,και το "άμεσα" να γίνεται (πχ) μια εβδομάδα. Νομίζω ότι θα ήταν καλό να κάνεις λίγη υπομονή,και αν δε σε πάρουν μέχρι αυριο-μεθαυριο να τηλέφωνησεις εσύ ή να στειλεις e-mail στην υπεύθυνη ,ωστέ να δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τη θέση,χωρίς όμως να φανεί ότι σκίζεσαι τόοοοοοοοοοοοσο και περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο να ακούσεις το πολυπόθητο "Ντρίιιιιν" !!Καλή σου τύχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon