ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 16:48

είμαι η κοπέλα που έγραψε για το βλάκα τον ιδιοκτήτη της

το νερό είναι μαζί με τη γειτόνισσα και το μαγαζί τους κάτι που έμαθα τώρα. ισχυρίζονται πως το μαγαζί τότε δεν ήταν ανοιχτό κι άρα δε χάλασαν τόσα χρήματα, κάτι που δεν ισχύει. συζητήσαμε και είπαμε να φύγω απ'το σπίτι. ΑΛΛΑ αν φύγω τέλη μαιου δε θα μου δώσουν ποτέ την προκαταβολή, θα μου τα φάνε όλα.... οπότε έλεγα να φέρω μια φίλη που είναι 40 χρονών να τους τρομάξει λίγο, να πει ότι δουλεύει στη δεη ή ότι είναι δικηγόρος/λογίστρια, κάτι... χαζή ιδέα; τι να κάνω; έχω απελπιστεί. θα μου τα πάρουν όλα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Για αρχή και πριν μπεις σε εξοδα για νομικη συμβουλη μπορεις να: 1. Καλέσεις τον συλλογο ενοικιαστων2. Συλλογο ιδιοκτητων (για παραβολη) 3. Το ινστιτουτο του καταναλωτη.Ευχομαι να μη ταλαιπωρηθεις και να μετακομισεις γρηγορα σε ενα ομορφο σπιτι!
Βασικά το συμβόλαιο σου τι λέει επί του θέματος; Λογικά υπογράψατε συμβόλαιο πριν πάρεις το σπίτι, σωστά;Επίσης καλύτερα όπως έγραψε και ο Κων/νος να πας σε κανονικό δικηγόρο γιατί το θέμα μπάζει γενικώς. Δεν μπορεί να αποδείξει ότι εσύ ξόδεψες τόσο νερό κτλ. Πήγαινε με το συμβόλαιο σου σε έναν δικηγόρο καλύτερα.
συγνωμη που θα στο πω αλλα ναι ειναι χαζη ιδεα. αν θες μπορεις να τους πεις να σου δωσουν ενα ποσο ωστε να βρητε μια μεση λυση. η να πας να ρωτησεις εναν αληθεινο δικηγορο να σου πει τι μπορεις να κανεις.
Scroll to top icon