ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2016 | 13:04

I hate people !!!!

Νοιώθω πολύ άσχημα!! Δεν ξαναδίνω τίποτα σε ζητιάνο...Σήμερα πήρα ένα πολύτιμο μάθημα. Με είχε δώσει η μαμά λευτα επειδή σε 1 μήνα έχω γενέθλια περίπου να πάρω κάτι σκουλαρίκια ή ότι θέλω τελωςπαντων..Στο μαγαζί μπροστά ήταν ένας ζητιάνος σε άθλια κατάσταση....φαινόταν Σαν να είχε μέρες να φάει...πήγα λοιπόν στο μαγαζί τα σκουλαρίκια ήταν περίπου 15€ και εφόσον το θεώρησα σπατάλη πήγα στο φούρνο δίπλα πήρα ένα σάντουιτς και αθόρυβα το έδωσα στον ζητιάνο... Και έφυγα και μάντεψε τι έγινε μετά αρχιζε να με φοναζει στην μέσα της πλατείας να με φωνάζει γυφτο τι είναι αυτό ρε ...πέταξε το φαγητό με όλη του την δύναμη..φοβήθηκα πολύ έτσι πως φώναζε και έφυγα τρέχοντας..ένοιωσα πολύ άσχημα ,έγινα ρεζίλι κατέληξα να κλαίω στον δρόμο για το σπίτι..Γιατί ρε έγινε αυτό ??? Εγώ δεν το έκανα ούτε για να φανώ ανώτερη ούτε τίποτα...απλώς ξέρω πως είναι να έχεις μέρες χωρίς να φας...νοιώθω πολύ άσχημα...δεν πρόκειται να το ξανακάνω...δεν αξίζει...τσάμπα το φαγητό...να το έδινα σε κάποιον που το είχε πραγματικά ανάγκη...ή έστω να επερνα αυτά τα άχρηστα σκουλαρίκια...νοιώθω λες και έγινα ρεζίλι και ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο...Κοπέλα 17 ετών
5
 
 
 
 
σχόλια
Η κακία του αλλου σε έκανε να αισθανθείς άσχημα. Μη το σκέφτεσαι, εσύ μια χαρά έπραξες αυτός ήταν παλιανθρωπος.Εγώ πλέον δίνω ΜΟΝΟ σε όσους ζητάν φαγητό και όχι χρήματα γιατί έχω ακούσει τααα απίστευτα, κάποιοι έπαθαν το ίδιο επειδή τους έδωσαν λιγότερα χρήματα απο αυτά που αυτοί θα ήθελαν.
Κατι τετοιο σκεφτομουν να σχολιασω..μονο φαγητο, οχι χρηματα σε ανθρωπους που εχουν αναγκη. Ειδικα οταν προκειται για παιδια, που συνηθως γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης και παραμενουν νηστικα οτι και να καταφερουν να μαζεψουν.
Εγώ μια φορά περπατούσα στο δρόμο και είδα έναν τύπο βρώμικο, ρακένδυτο να κρατάει ένα κυπελλάκι στο χέρι και να δείχνει πολύ λυπημένος. Γενικά δεν δίνω λεφτά, είμαι πολύ καχύποπτη καθώς ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που το κάνουν επάγγελμα, όμως σκέφτηκα ότι ίσως αυτός να τα είχε πραγματική ανάγκη. Έβγαλα λοιπόν κάτι ψιλά από το πορτοφόλι μου και τα έριξα στο κυπελλάκι. Ο τύπος με κοίταξε περίεργα. 2 δευτερόλεπτα αργότερα κατάλαβα ότι έριξα τα λεφτά στον καφέ του ανθρώπου!! Κατέβασα το κεφάλι ντροπιασμένη κι έφυγα τρέχοντας!Δεν έχω ξαναδώσει λεφτά από τότε..
Μην αισθανεσαι ετσι εσυ εκανες μια καλη πραξη απ τη καρδια σου.... δεν ειναι ολοι ετσι υπαρχουν και αυτοι που θα σε χιλιοευχαριστησουν μονο και μονο επειδη τους ειπες μια καλη κουβεντα.... δεν εγινες ρεζιλι ισα ισα εσυ πρεπει να νοιωθεις ωραια που πηγες να βοηθησεις καποιον που το ειχε αναγκη.... τωρα η αντιδραση τοθ ηταν ασχημη.εως αθλια απλα μην τον βαζεις στο ιδιο σακι με αλλους ..
Scroll to top icon